joi, 28 februarie 2013

Regizorul Bobby Păunescu l-a convins pe celebrul actor Tom Hardy să joace în următorul său film

Regizorul Bobby Păunescu l-a convins pe celebrul actor Tom Hardy să joace în următorul său film:
Tom Hardy, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului, ocupantul locului 6 în topul celor mai bine cotaţi actori de la Hollywood, va apărea în filmul "Samarkand", regizat de Bobby Păunescu.
Meritul producătorului şi regizorului român este cu atat mai mare cu cât Hardy, care care s-a remarcat cu rolul Cavalerului Negru din seria Batman, primeşte zilnic o mulţime de oferte.

Dintre toate ofertele a ales "Smarkand"
Proiectul cinematografic, cu un buget de 30 de milioane de dolari, spune povestea unui soldat britanic, membru al forţelor speciale aeriene, care revine acasă după o perioadă petrecută în Orientul Mijlociu. Suferind de stres post-traumatic, personajul lui Hardy trebuie să se reintegreze în societate, însă ororile trăite în război îi îngreunează situaţia.
Edward Thomas Hardy este un actor englez de film şi teatru. A fost John Janovec în miniseria "Camarazi de război" (Band of Brothers), produs de Tom Hanks şi Steven Spielberg. Hardy şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul Black Hawk Down, regizat de Ridley Scott. Cea mai recentă peliculă în care a apărut britanicul este "Batman: Cavalerul Negru" (The Dark Knight Rises).

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: