marți, 23 aprilie 2013

Micuţa artistă Cleopatra Stratan este o elevă eminentă. Are bursă de 2.000 €

Micuţa artistă Cleopatra Stratan este o elevă eminentă. Are bursă de 2.000 €:
Micuţa artistă Cleopatra Stratan, fata minune care a încântat încă de la prima ei melodie, "Ghiţă", are acum 10 ani şi este în clasa a patra, iar tatăl ei, cântăreţul Pavel Stratan, are toate motivele să fie mândru. Fiica lui este o elevă eminentă şi chiar îşi plăteşte singură taxa de şcolarizare la o prestigioasă şcoală particulară din Bucureşti.
Cleopatra Stratan nu este doar un copil talentat la muzică, ci şi o elevă silitoare, iar rezultatele sale sunt pe deplin răsplătite, căci micuţa primeşte o bursă de 2.000 de euro din partea şcolii particulare unde învaţă. În plus, ea face parte din colectivul redacţional al revistei şcolii din Pipera, informează libertatea.ro.







A reuşit performanţa de a intra în Cartea Recordurilor
Cleopatra a reuşit performanţa de a intra în Cartea Recordurilor pentru că este cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într- un concert live, cel mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie), cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cea mai tânără interpretă

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: