miercuri, 12 iunie 2013

Cele mai ciudate nume la romani: De la doamna Sfarc la domnul Curu
In Romania, avem zece oameni cu nume de presedinte si 22 cu nume de ministru. La propriu, caci numele lor este Presedinte si, respectiv, Ministru. Alti zece conationali se numesc Roman.
Inundatiile ameninta jumatate de tara - vezi raurile vizate
Institutul National de Hidrologie a emis un cod portocaliu de inundatii, valabil de miercuri, de la ora 24:00, pentru bazinele hidrografice ale raurilor din sase judete.
Copil lovit de masina consulului maghiar la Cluj
Un copil a fost lovit cu masina, marti, de consulul Ungariei la Cluj, fiind transportat la spital la scurt timp de la producerea incidentului.
Reactia incredibila a hipermarket-ului cu mici cu salmonella: Se vindeau putin
Carnea de mici congelata in care s-a depistat salmonella era depozitata la Kaufland Ploiesti, reprezentantii lantului de hipermarket-uri precizand ca este vorba de un singur produs, cu carne de pasare, care se vinde foarte putin in comparatie cu alte produse de carne de mici.
Furie in Europa: Obama sa spuna daca au fost urmariti cetatenii europeni
Importanti lideri europeni, de la Angela Merkel la comisarii europeni si sefii serviciilor de informatii, se pregatesc sa ia la intrebari omologii lor americani pe tema programului de supraveghere Prism, furiosi ca informatiile particulare ale cetatenilor Uniunii Europene au fost interceptate de acesta.
De ce nu tine Vanghelie cu Dinamo: Ma bateau militienii cand eram mic
Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a explicat, marti, de ce el sustine echipa Steaua si nu Dinamo. "Nu am putut sa tin cu Dinamo pentru ca erau militieni si ne bateau cand eram mici", a dezvaluit Vanghelie.
Un preot travestit si un act sexual mimat au bagat doua posturi in vizorul CNA
Consiliul National al Audiovizualului ar putea aplica o sanctiune postului Antena 1, dupa ce a asociat un fost calugar travestit care a fugit cu banii manastirii cu imaginea trupei umoristice "Veveritele Vesele".
Iasi: Copil luat de viitura impreuna cu bunicul
Un copil in varsta de trei ani si bunicul sau, in varsta de 80 de ani, au fost luati de o viitura, marti, din curtea casei. Incidentul a avut loc in satul Buhaesti din judetul Iasi.
Atentie la anticonceptionalele care nu-si fac efectul! O marca a fost retrasa
Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) a decis retragerea de pe piata a anticonceptionalele Cilest, dupa ce expertii belgieni au avertizat ca aceste pilule nu sunt eficiente.
Udrea si Cocos au divortat, urmeaza impartirea averii
Deputatul PDL Elena Udrea si sotul sau Dorin Cocos si-au anuntat divortul amiabil, astfel ca urmeaza, cel putin teoretic, impartirea averii celor doi.

Niciun comentariu: