duminică, 23 iunie 2013


Deutsche Welle îi critică pe Antonescu și Ponta: "E curios câtă incultură şi incompetenţă istorică şi politică afişează"
Jurnaliștii de la Deutsche Welle îi critică în termeni duri pe liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu pentru că refuză să pună în aplicare rezultatele referendumului din 2009 și concluzionează că aceștia nu cred în popor....
Unele STUPIDE, altele AMUZANTE. Invenții INEDITE făcute acasă | GALERIE FOTO
Pentru că nu au au resurse financiare să-și achiziționeze aparatură electrocasnică, obiecte de uz personal sau să le repare pe cele stricate, unii oameni improvizează cu alte diverse din casă.
O tânără şi doi copii s-au înecat în râul Argeş
O femeie în vârstă de 24 de ani s-a înecat în râul Argeş, pe raza comunei Grădinari, din judeţul Giurgiu.Şi nepoţii săi, în vârstă de 7 şi 11 ani, au fost luaţi de ape, însă au fost găsiţi în viaţă de echipele de căutare....
Casele care sfidează LOGICA. Cele mai BIZARE locuințe de pe planetă | GALERIE FOTO
Creativitatea și ingeniozitatea umană atunci când vine vorba de arhitectură este nemărginită. Iată câteva locuințe unice în lume.
Cod galben de vreme rea. Vezi ce zone sunt vizate
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare cod galben de vreme severă imediată, valabilă în mai multe zone din ţară.
Un român a pătruns cu maşina pe contrasens, pe o autostradă din Italia, provocând un grav accident
Un imigrant român a circulat cu maşina pe contrasens, pe autostrada de centură a oraşului italian Parma, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un italian, care a murit în urma impactului, scrie ziarul La Repubblica
Principele Edward al Marii Britanii şi contesa de Wessex, pentru prima dată în vizită în România
Principele Edward, Contele de Wessex, şi Sophie, contesa de Wessex, vor efectua o vizită oficială în România, începând de luni, timp de trei zile, informează principele Radu, pe blogul său oficial.
STUDIU: Şomajul din Grecia va depăşi 30% anul viitor
Rata şomajului din Grecia, în prezent de circa 27%, va depăşi anul următor 30%, în contextul recesiunii prelungite prin care trece ţara, avertizează un studiu al Centrului pentru Planificare şi Cercetare Economică.
Italia: Un mort şi doi răniţi în urma unui ACCIDENT GRAV provocat de un român în Parma
Un imigrant român a circulat cu maşina pe contrasens, pe autostrada de centură a oraşului italian Parma, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un italian, care a murit în urma impactului, scrie ziarul La Repubblica, în ediţia online.
O femeie și doi copii au murit duminică, după ce s-au înecat în râul Argeș
O femeie în vârstă de 24 de ani, împreună cu doi copii de 7 și 11 ani, și-au găsit sfârșitul, duminică, în ziua de Rusalii, după ce s-au înecat în râul Argeş, pe raza comunei Grădinari, din judeţul Giurgiu. Femeia a mers cu cei doi nepoți ai săi ca să se scalde în râul Argeș. Din păcate, cei trei se aflau într-o zonă neamenajata, unde scăldatul era interzis. Astfel că băiatul de 7 ani a fost luat
NSA introduce noi proceduri de securitate pentru a împiedica scurgerile de informaţii
Directorul Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA a anunţat că vor fi introduse noi proceduri de securitate informatică pentru a împiedica scurgeri de informaţii similare cu cele generate de fostul consultant IT Edward Snowden.
Austria creşte cheltuielile publice pentru a susţine economia, după cel mai mare caz de insolvenţă din ţară de la Al Doilea Război Mondial
Austria va creşte cheltuielile publice anuale cu 500 de milioane de euro pentru sprijini economia, după ce compania de construcţii Alpine Holding a declanşat cel mai mare caz de insolvenţă produs în ţară după cel de-Al Doilea Război Mondial.
Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea de a parasi penitenciarul de ziua lui de nastere
Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone, a declarat duminica pentru Mediafax avocatul lui Becali, Paul Abraham. Cererea de permisie a fost depusa vineri la penitenciar, urmand sa fie analizata de Comisia de disciplina.
Agentia oficiala de stiri din China condamna atacurile cibernetice ale SUA
Agentia chineza de stiri Xinhua a condamnat SUA in urma dezvaluirilor facute de Edward Snowden, potrivit carora guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine SMS-uri, relateaza BBC.
NSA introduce noi proceduri de SECURITATE pentru a împiedica scurgerile de informaţii.
Directorul Agentiei Nationale de Securitate din SUA a anuntat ca vor fi introduse noi proceduri de securitate informatica pentru a impiedica scurgeri de informatii similare cu cele generate de fostul consultant IT Edward Snowden, relateaza Mediafax. "Vom introduce proceduri care ne vor permite sa ii supraveghem pe administratorii sistemelor noastre", a declarat directorul NSA, generalul Keith Alex

Niciun comentariu: