joi, 4 iulie 2013

Preţul consultaţiilor stomatologice ar putea creşte, prin introducerea frezelor de unică folosinţă

Y

Economia Chinei Se îNdreaptă Spre Colaps
Banca centrală a Chinei a zdruncinat din temelii pieţele globale când a încercat să restrângă creditarea şi să frâneze sistemul bancar „din umbră“ al ţării. Dar consecinţele mişcărilor din sistemul de creditare făcute de China ar...
ÎNGROZITOR. Tatăl şi-a luat copii în MAŞINĂ şi a intrat INTENŢIONAT într-un TIR
Un bărbat şi-a urcat cei doi copii în maşină şi apoi a intrat intenţionat într-un tir. Mama micuţilor a auzit totul la telefon, pentru că acesta a sunat-o, în timp ce îşi punea în aplicare planul diabolic.
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Anunţul de ultimă oră al Ministerului Educaţiei
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Portalul EDU.RO publică în cursul zilei de joi, 4 iulie toate notele obţinute de elevi pe pagina admitere.edu.ro.
Adolescent, arestat la Stockholm după uciderea unui imigrant român
Un adolescent a fost arestat joi, după ce a recunoscut că l-a înjunghiat mortal pe un tânăr român, într-un incident care a avut loc săptămâna trecută, scrie site-ul publicaţiei The Local.
Reversul protestelor din Piaţa Tahrir: peste 90 de violuri şi agresiuni sexuale în doar patru zile. Printre victime şi o fetiţă de şapte ani
Cel puţin 91 de femei au fost agtresate sexual sau violate în Piaţa Tahrir în ultimele patru zile, potrivit organizaţiei Human Rights Watch.
Nelson Mandela, în stare vegetativă permamentă. Medicii recomandă deconectarea sa de la aparate
Fostul președinte sud-african și figură centrală a luptei împotriva Apartheid, Nelson Mandela, se află în stare vegetativă permanentă iar familia ia în calcul recomandarea medicilor de a-l deconecta de la aparate, scrie...
Nicușor Dan: ministrul Culturii pregătește distrugerea patrimoniului protejat al României
Printr-un proiect de Ordonanţă de Urgenţ,ă publicat pe 19 iunie 2013, pe site-ul Ministerului Culturii, Ministerul propune desfiinţarea atribuţiilor Direcţiilor judeţene de cultură în avizarea intervenţiilor pe monumentele...
Zegrean, Minea, Morar: Reducerea pragului înfrânge suveranitatea poporului, alterează legitimitatea
Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, şi judecătorii CC Daniel Morar şi Ştefan Minea susţin, în opinia separată la decizia de constituţionalitate a modificărilor Legii referendumului, că acestea duc la înfrângerea suveranităţii şi la alterarea legitimităţii deciziilor.
Preţul consultaţiilor stomatologice ar putea creşte, prin introducerea frezelor de unică folosinţă
Preţul tratamentelor stomatologice ar putea creşte odată cu completarea trusei de consultaţii cu noi instrumente de unică folosinţă, respectiv frezele dentare, a declarat joi Norina Forna, decanul Facultăţii de Stomatologie Iaşi, la Congresul Internaţional al Societăţii Române de Reabilitare Orală.
Stroe: Radu Vasile, singurul premier care nu a ridicat nasul pe sus. Ponta e mai plin de energie
Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat joi că Radu Vasile a fost singurul premier "care nu a ridicat nasul pe sus", iar, întrebat cum este Victor Ponta din acest punct de vedere, liberalul a răspuns: "E mai tânăr, e mai plin de energie".
Băsescu a promulgat o lege pentru simplificarea exproprierii pentru proiecte de interes naţional
Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, joi, o lege care simplifică procedurile de expropriere la realizarea unor proiecte de interes naţional, la câteva zile după ce premierul Ponta declarase că va discuta cu şeful statului despre promulgarea unor legi, inclusiv acte care ţin de proprietate.

Niciun comentariu: