sâmbătă, 6 iulie 2013

România în TOPUL ŢĂRILOR cu CELE MAI SEXY FEMEI din lume

Vasile Blaga despre politica agricolă a Guvernului.
La Palatul Parlamentului are loc sedinta Comitetului de Coordonare al PDL. Presedintele partidului, Vasile Blaga, a atacat, intre altele, politica Guvernului in ceea ce priveste agricultura declarand ca fermierii mici si mijlocii nu au fost sustinuti de autoritati si ca acestia vor prefera probabil sa isi vanda pamanturile cetatenilor straini care vor avea in curand posibilitatea de a cumpara terenuri in Romania. 'Noi nu suntem de acord cu USL-istii care nu vor ca strainii sa cumpere terenuri. ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
S-a dat startul curselor cu tauri de la Pamplona
Tradiţionalele curse cu tauri au luat startul astăzi la Pamplona, marcând astfel reluarea unei sărbători care a făcut cunoscut peste tot în lume oraşul din comunitatea autonomă spaniolă Navarra, informează Agerpres.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL
Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sâmbătă, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi împotrivă şi 34 de voturi nule, de către membrii CNC al PDL.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Alexandru Niculae este prima victimă a bâlbâielilor și scandalului iscat vineri la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitală, în cazul audierilor elevilor.
alexandru niculaeAlexandru Niculae a fost schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Capitalei ca urmare a informațiilor eronate furnizate ieri, în cazul audierilor celor 100 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu.
Schimbarea din funcție survine ca urmare a delcarațiilor de ieri ale lui Alexandru Niculae cu privire la elevii care urmau să fie duși la audieri.
„Vorbim de verificări care se fac de procurorii și polițiștii bucureșteni. Nu au fost percheziționate anumite camere din incinta liceului. De asemenea, copiii nu au fost percheziționați, s-a discutat cu fiecare în parte. Punem în acest moment în executare mandate de aducere emise de către instanța de judecată. Cei care au avut probleme, chiar au fost lăsați să plece acasă. Este cazul unui copil care suferă de diabet și al altuia care ne-a spus că la ora 13.00 trebuie să participe un concurs. Li s-au luat datele de identificare și se vor prezenta la o dată ulterioară”, asta a declarat ieri la ora 12.30, explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae.
La ora 13.10, Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat că procurorul de caz a decis să nu mai transporte copiii pentru audieri, aceștia urmând să fie chemați la începutul săptămânii viitoare.
Vă spuneam că aceste mandate de aducere au fost emise de instanța de judecată. Ele au fost emise de Parchetul de pe Lângă Tribunalul București. Mi s-a comunicat că procurorul de caz a luat decizia de a renunța la transportul copiilor și de a fi audiați acum. Am înțeles că vor fi chemați la începutul săptămânii viitoare, luni, marți și miercuri. În următoarele minute, copiii vor fi lăsați să plece acasă”, a spus Alexandru Niculae.
Urmare a erorii de comunicare, Ministrul de Interne, Radu Stroe a dispus verificări în cadrul acestui scandal pentru a se vedea cine a greșit.
“Eu am dispus deja la IGPR să se facă o anchetă pe cele două situaţii. (…) A fost o busculadă, una singură a fost cu un părinte şi nu e în regulă că s-a întâmplat pentru că omul ăla nu era venit chiar de pe câmp, era după copilul lui. Vom vedea cine e vinovat, cine a acţionat prea dur, cine n-a acţionat în momentul oportun. Cu purtătorul de cuvânt, la fel. El e tânăr, a avut o bâlbă cu privire la tribunal. E limpede că a fost o greşeală. Eu spun că toţi putem greşi la un moment dat mai mult sau mai puţin. Chestiunea este că noi, pe terenul nostru, al MAI şi al Poliţiei vom încerca să lămurim foarte scurt lucrurile”, a spus Radu Stroe, la Realitatea TV.
Până la finalizarea anchetei interne la IGPR, Alexandru Niculae este suspendat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.
The post Alexandru Niculae, schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, din cauza scandalului de la Bolintineanu appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un nou PERICOL: VIRUSUL scăpat din laboratoarele CHINEZILOR
Reputatul cercetător britanic lordul May i-a acuzat nu demult pe cercetătorii chinezi că, în ambiţia lor “oarbă” de a crea un vaccin eficient împotriva gripei aviare, au reuşit de fapt să creeze un nou virus!
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Victoria Beckham, pe coperta Vogue China
Victoria Beckham a pozat pe coperta revistei Vogue China, vedeta mărturisind în articolul ce însoţeşte pictorialul din celebra publicaţie că îi este greu să fie o mamă care munceşte şi se simte vinovată de fiecare dată când este departe de copiii săi.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca suprafata de joc de pe Arena Nationala va fi schimbata din nou in perioada 15-26 august.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
România în TOPUL ŢĂRILOR cu CELE MAI SEXY FEMEI din lume Ce frumuseţi autohtone sunt menţionate
Portalul american pentru bărbaţi Guyism.com a publicat o listă a statelor în care pot fi găsite cele mai apetisante reprezentate ale sexului frumos.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Naţionala de volei feminin a României a încheiat meciurile din grupa A a Ligii Europene, sâmbătă, la Varna, cu o victorie în faţa Ungariei, scor 3-2, şi se pregăteşte de turneul final din Bulgaria, din 13-14 iulie.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în şedinţa de sâmbătă şapte membri ai Comitetului Executiv al forului au votat pentru un sistem cu 18 echipe în Liga I în sezonul 2013/2014, iar unul a votat pentru 17 formaţii.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Patru cazuri de antrax, depistate în R.Moldova
Patru persoane au fost internate în spital după ce s-au îmbolnăvit de antrax la o fermă din satul Vădeni, în raionul Soroca din Republica Moldova.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Elena Udrea a botezat copilul unui lider PDL
Deputatul PDL Elena Udrea l-a botezat, sâmbătă, la Mănăstirea Durău, pe copilul lui Adrian Trif, liderul PDL Harghita, la ceremonie participând aproximativ 30 de persoane, printre care s-au aflat şi membri ai partidului.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Bucureşti: Tone de carne, blocate de poliţişti într-un complex comercial.
Aproximativ 550 de tone de carne au fost blocate de politisti, in urma unui control efectuat intr-un complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei, relateaza, sambata, Mediafax. Oamenii legii au verificat societati comerciale ai caror reprezentanti ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 6 milioane de lei. Vineri, politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2 au verificat mai multe societati comerciale dintr-un complex din Sectorul 2 ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Protestele continuă în Egipt: 37 de oameni au MURIT în ultimele 24 de ore.
37 de persoane au murit in ultimele 24 de ore in Egipt, in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere de armata, in Nord-Sinai, relateaza Mediafax. Treizeci si sase de persoane au murit si alte 1.079 au fost ranite", a anuntat sambata Ministerul Sanatatii. Un preot (crestin) a fost ucis de persoane neidentificate in Sinai. Acest bilant include 30 de persoane ucise in ciocnirile dintre sustinatorii si opozantii lui Morsi dupa ce ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Mai multi elevi si profesori de la Liceul "Lazar Edeleanu" din Navodari au fost audiati de ofiterii anticoruptie, dupa ce a existat o plangere ca unii elevi ar fi strans bani pe care i-ar fi dat supravegetorilor ca sa ii lase sa copieze la bacalaureat.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

JUL 03

Niciun comentariu: