marți, 3 septembrie 2013

Titlul de doctor al lui Victor Ponta, sters din CV-ul oficial al premierului de pe site-ul Guvernului


Intalnire intre Varujan Vosganian si managerul Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul pentru privatizarea Oltchim
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a intalnit marti, 3 septembrie 2013, cu Yuval Cohen, partener fondator si manager Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul in vederea participarii la procesul de privatizare al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, anunta Ministerul Economiei, intr-un comunicat. La intalnire au mai participat Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC
Titlul de doctor al lui Victor Ponta, sters din CV-ul oficial al premierului de pe site-ul Guvernului
CV-ul oficial al premierului, de pe site-ul Guvernului, a fost modificat recent. In cea mai recenta varianta a CV-ului primului ministru nu se mai regaseste controversatul titlu de doctor obtinut de Victor Ponta in iulie 2003, semnaleaza Sutu.ro.
Videanu şi Vosganian numeau la Romgaz marionete controlabile în interesul lui Niculae
Foştii miniştri Adriean Videanu şi Varujan Vosganian au numit în AGA şi CA ale companiei Romgaz persoane fără pregătire de specialitate pentru a-şi putea impune cu uşurinţă deciziile prin care l-au sprijinit pe omul de afaceri Ioan Niculae, arată procurorii DIICOT.
Cinci copii înfometaţi, ţinuţi fără apă şi curent într-o încăpere insalubră, preluaţi de autorităţi
Cinci fraţi cu vârste cuprinse între cinci luni şi nouă ani, din Bârlad, au fost preluaţi în regim de urgenţă de către autorităţile statului după ce s-a constatat că micuţii sunt înfometaţi, abandonaţi frecvent de părinţi şi ţinuţi în condiţii mizere, într-o încăpere insalubră, fără apă şi curent.
"Wild Carpathia 2", care promovează România, în premieră pe 5 septembrie - VIDEO
Partea a doua a seriei "Wild Carpathia", care promoveză România şi include interviuri cu principesa Margareta şi Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv în România, pe televiziunea internaţională Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00.
FOTO INCREDIBILE: Cum arăta, în urmă cu 5 ani, ultimul bastion FEUDAL din Europa.
In urma cu cinci ani, mica insula Shark din largul coastelor Normandiei era un teritoriu feudal. Pe insula traiesc aproximativ 600 de oameni care se puteau mandri, pana in 2008, ca sunt locuitorii ultimului teritoriu feudal din Europa. Masinile sunt interzise pe insula, insa locuitorii apeleaza la biciclete si la vehiculele trase de cai, conform re-actor.net. Locuitorii insulei se ghideaza dupa pr
Laura Cosoi despre iubitul său, în noul număr InStyle: “Este un bărbat care chiar ştie ce trebuie să facă pentru ca eu să fiu fericită"
Laura Cosoi vorbeşte în noul număr al revistei InStyle atât despre relaţia discretă cu iubitul său Cosmin.
Secretele cântăreţei Katy Perry, dezvăluite în noul număr Glamour
Dacă până acum nu te numărai printre fanii lui Katy Perry, după ce vei termina de citit interviul din GLAMOUR, vei lua cu asalt YouTube-ul în căutarea hit-urilor artistei.

Niciun comentariu: