luni, 23 decembrie 2013

Antena 1, audiență catastrofală cu finala X Factor 2013
Super mega extra show-ul X Factor 2013 cu un buget uriaș a avut o audiență catastrofală în finala de duminică de la Antena 1. În minutul de aur abia se uitau 1.115.000 de români. Finala X factor România 2013 a înregistrat audiențe mai mult decât modeste, în comparație cu emisiunea pentru copii Next Star. Dacă la buget nu se poate face comparație între cele două producții tv, întrucât X Factor este
Ponta îl avertizează pe directorul Muzeul Ţăranului Român.
Premierul Victor Ponta l-a avertizat, luni, pe directorul Muzeul Taranului Roman sa aiba grija cum va cheltui bugetul institutiei din 2014. "Acel director de muzeu are o problema ca vrea sa cheltuie 6 milioane de euro. E in regula. Sa-i cheltuie! Daca ii cheltuie legal, nu-l deranjeaza nimeni. O sa urmaresc cu foarte mare atentie modul in care - ca totul de fapt e de la cele 6 milioane de eur
MESAJE DE CRĂCIUN. Urări de Crăciun tradiţionale şi urări prin SMS
MESAJE DE CRĂCIUN. Pentru români, celebrarea Crăciunului este de neconceput fără urările specifice acestei sărbători majore a lumii creştine.
Regele Mihai a oferit 300 de pachete cu alimente familiilor nevoiaşe din Săvârşin
Regele Mihai şi principesa Margareta au vizitat, luni, mai multe familii nevoiaşe din Săvârşin (judeţul Arad), unde familia regală îşi petrece Crăciunul, oferind 300 de pachete cu alimente, după care au primit colindători din toată ţara la castel.
Doi militari NATO au fost ucişi în Afganistan
Doi militari din cadrul Forţei Internaţionale de Asistenţă pentru Securitate (ISAF) au fost ucişi, luni, în atacuri care au avut loc în Afganistan, anunţă Alianţa Nord-Atlantică.
Clădirea care găzduieşte Muzeul Ţăranului Român va fi consolidată, începând din septembrie 2014
Clădirea monument istoric care găzduieşte Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti va fi supusă unor lucrări de consolidare începând din septembrie 2014, a declarat Virgil Niţulescu, directorul muzeului, luni, în timpul unei conferinţe de presă.
Soţiile şi copiii pompierilor morţi în misiune se vor putea angaja în MAI
Pompierii răniţi grav în misiuni ar putea rămâne, din 2014, angajaţi în MAI pe funcţii neoperative, iar în cazul în care îşi pierd viaţa, soţiile şi copiii lor se vor putea angaja, la cerere, în cadrul aceluiaşi minister, potrivit ministrului Radu Stroe.
Victor Babiuc ar putea fi eliberat condiţionat.
Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, aflat in detentie dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, ar putea fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Gaesti i-a admis cererea in acest sens. Procurorii DNA au contestat insa decizia de eliberare conditionata a lui Victor Babiuc, luata de Judecatoria Gaesti, astfel ca acesta ramane incarce
Leancă: Ponta a spus că alegerile din Moldova din 2014 sunt mai importante decât cele din România
Premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, a spus, luni, în şedinţa Guvernului de la Bucureşti, la care participa ca invitat, că premierul Victor Ponta a afirmat în cadrul unui interviu TV înregistrat că alegerile din Republica Moldova sunt mai importante decât cele din România, anul viitor.
CRĂCIUNUL ÎN ŢARĂ: Aproape 200 de concerte, spectacole şi focuri de artificii, organizate de sărbători
Aproape 200 de concerte, spectacole şi focuri de artificii sunt organizate de sărbători în toată ţara, IGPR dispunând să suplimenteze cu peste 11.000 numărul poliţiştilor care vor asigura, zilnic, ordinea şi siguranţă publică în perioada Crăciunului.
Victor Ponta vrea sa lanseze un program national pentru strangerea de DVD-uri si manuale pentru prescolarii si scolarii din Republica Moldova
Guvernul a aprobat, in sedinta de luni, un proiect de Hotarare privind alocarea a 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii scolare din Republica Moldova. La sedinta de Guvern a participat si prim-ministrul moldovean, Iurie Leanca. Premierul Victor Ponta nu se multumeste doar cu acordarea acestui ajutor, fapt pentru care vrea sa lanseze si un program national in scoli pentru strang
Atac armat în Italia: O româncă ucisă, fiul în moarte cerebrală.
O romanca a murit, iar fiul ei este in moarte cerebrala dupa un atac armat comis de un italian cu probleme psihice, in apropiere de Roma, informeaza presa italiana, ciatata de Mediafax. Atacul armat a avut loc in localitatea Borgo Montella, situata in provincia italiana Latina, in apropiere de Roma, scrie La Repubblica. Citeste si: Focuri de arma in fata sediului Guvernului italian, trei persoane
Românii plătitori de taxe care fac Crăciunul la Fisc: „Ăştia te fac să emigrezi în Australia, să creşti canguri!"
Pe Brâncoveanu, la fiscul sectorului 4 unde îşi lasă banii către stat doar persoanele fizice, vreo 20-30 de oameni formează cozi care se îmbârligă şi se contopesc în funcţie de amplasarea ghişeelor. Nimeni nu mai ştie ce coadă se conectează la ghişeul potrivit.
CRĂCIUN ÎN BUCUREŞTI: Ce puteţi face dacă petreceţi sărbătorile în Capitală
Bucureştenii care rămân în Capitală în aşteptarea Sărbătorii Crăciunului pot asista la concerte de colinde şi muzică de toate genurile, alternativa fiind cumpărăturile la târguri cu produse tradiţionale.
Prelungirea duratei de funcţionare a reactorului 1 de la Cernavodă va costa până la 1,5 miliarde de euro
Retehnologizarea în următorii ani a reactorului 1 de la centrala nuclearelectrică din Cernavodă pentru prelungirea cu 25 de ani a perioadei de funcţionare va costa între 1,2 şi 1,5 miliarde de euro, estimează Nuclearelecrica, operatorul centralei.
"De ce este România altfel", de Lucian Boia, între cele mai furate cărţi din librării în 2013
"De ce este România altfel", de Lucian Boia, Dragul meu turnător", de Gabriel Liiceanu, "Parabolele lui Iisus", de Andrei Pleşu, şi "Fii demn", de Dan Puric, se numără printre cele mai furate cărţi din librăriile din România, în anul 2013, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii librăriilor.
Portalul eRomânia 2, cu date despre localităţi, va fi lansat în martie, cu întârziere de câţiva ani
Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) va lansa, cu o întârziere de câţiva ani, un portal care va conţine informaţii despre toate localităţile din România, acesta urmând să fie accesibil de luni şi să se afle, până la 31 martie 2014, în faza de testare în mediu real.

Niciun comentariu: