miercuri, 11 decembrie 2013

FOTO+VIDEO. De ce este acesta unul dintre cele mai periculoase locuri din SUA
Unul dintre cele mai frumoase şi misterioase locuri din SUA continuă să atragă numeroşi turişti curioşi, deşi de-a lungul timpului opt persoane şi-au pierdut viaţa acolo.
ANAf va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat miercuri că va rambursa în decembrie TVA de 1,56 miliarde lei, cea mai mare valoare lunară din acest an.
Legea eutanasierii maidanezilor, pe masa Guvernului.
Legea eutanasierii maidanezilor ar trebui sa intre, miercuri, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Aproape 200 de proiecte asteapta sa fie dezbatute in sedita de miercuri, una dintre ultimele reuniuni ale Cabinetului din acest an. Dintre acestea, 20 sunt legi, cinci sunt ordonante de urgenta si 121 hotarari. La acestea se mai adauga memorandumuri, note initiative parlamentare trimise la avizare.
Antonescu: Constituţia va intra în discuţii pe 27 ianuarie.
Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei. Am hotarat ca la 27 ianuarie, la ora 13.00, sa reluam activitatea si sa ne consultam asupra textelor. Sedinta despre revizuirea constitutiei a fost un a scurta. 'Observatiile sintetizate au fost distribuite, iar discutia trebuie inceputa dupa discutarea textelor. Exista multe observatii de forma si cateva de fond', a afirmat Antonescu. 'Referendum se
Alimentele au dus inflaţia în jos.
Rata anuala a inflatiei a scazut la 1,83%, informeaza Institutul National de Statistica intr-un comunicat de presa. In luna noiembrie 2013, fata de luna anterioara, preturile marfurilor alimentare au scazut cu 0,2%, iar preturile marfurilor nealimentare si tarifele serviciilor au crescut cu 0,1% fiecare, potrivit INS. Cea mai mare scadere s-a inregistrat la fructe si conserve de legume Totodata ca
Guvernul are agenda plină: Aproape 200 de proiecte aşteaptă să fie dezbătute în şediţa de astăzi
Agenda şedinţei de miercuri a Guvernului, una dintre ultimele reuniuni ale Cabinetului din acest an, include aproape 200 proiecte de acte normative, dintre care 20 de legi, 5 ordonanţe de urgenţă şi 121 de hotărâri, la care se adaugă memorandumuri, note şi iniţiative parlamentare trimise la avizare.
Lucian Bolcaş, propus judecător la CCR. ”Mă recomandă colectivul”.
UPDATE: Lucian Bolcas a declarat la B1TV, ca pentru functia pentru care este propus il recomanda colectivul si colegii mei care ma cunosc. Am o activitate de 50 de ani in domeniul juridic. Bolcas a spus ca sunt de discutat o serie intreaga de probleme. 'Pozitiile mele politice publice sunt absolut cunoscute. Nu vreau sa revin asupra lor'. 'Este foarte clar: deviza mea in viata este un vers: 'Cum s
Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj. Surse: Presedintele si vicepresedintele CJ, vizati de ancheta DNA
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de opt functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Potrivit unui comunicat al DNA, cei opt functionari s-ar fi folosit de autoritatea cu care au fost investiti si au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele
Statistica: Inflatia anuala coboara la 1,83%
Indicele preturilor de consum (IPC) in luna noiembrie 2013 fata de octombrie 2013 este 99,99%, iar fata de noiembrie 2012 este 101,83%, a transmis miercuri intr-un comunicat Statistica. Cresterea medie a preturilor pe total, in ultimele 12 luni (decembrie 2012 - noiembrie 2013) fata de precedentele 12 luni, determinata pe baza IPC este 4,3%, iar cea determinata pe baza indicelui armonizat al pretu
Kate Winslet a născut un băieţel
Actriţa Kate Winslet, căsătorită cu omul de afaceri Ned Rocknroll, a născut, sâmbătă, un băieţel, într-un spital din Sussex, Marea Britanie.
Preţurile de consum au stagnat în noiembrie. Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 1,83%
Preţurile de consum au stagnat în noiembrie (scădere de 0,01%) faţă de luna anterioară, ca urmare a ieftinirii alimentelor, astfel că rata anuală a inflaţiei s-a plasat la 1,83%, a anunţat miercuri Institutul Naţional de Statistică (INS).
Strângerea de mâini dintre Barack Obama şi Raul Castro nu este pe placul conservatorilor americani
Strângerea de mâini istorică dintre Barack Obama şi Raul Castro, care s-a produs marţi, în Africa de Sud, a generat critici din partea conservatorilor americani, care o consideră o lovitură de imagine a preşedintelui cubanez.
INFORMARE METEO de ninsori şi vânt
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteo de ninsori şi intensificări ale vântului, valabilă de miercuri de la ora 18:00 până joi la ora 10:00.
NSA foloseşte cookie-urile Google pentru a identifica ţintele operaţiunilor sale de hacking
Agenţia de Securitate Naţională a SUA (NSA) se foloseşte în secret de instrumentele care permit urmărirea consumatorilor pe Internet, respectiv "cookie-urile" şi datele privind localizarea pentru a repera ţintele şi pentru a spori supravegherea.
LISTA COMPLETĂ a celor 240 de parlamentari care au votat pentru SUPERIMUNITATE. Doar patru deputaţi USL au dezertat. Hrebenciuc: ”A fost o scăpare, sunt pentru”
Doar patru dintre cei 210 deputaţi USL prezenţi marţi în Parlament nu au votat pentru superimunitatea parlamentarilor. Dintre aceştia, unul a votat împotrivă, Dinu Giurescu de la PC, unul s-a abţinut - Cosmin Necula de la PSD, iar doi nu au votat deloc - Viorel Hrebenciuc de la PSD şi Ioan Cupşa de la PNL, potrivit votului electronic afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Niciun comentariu: