vineri, 6 decembrie 2013


Protest, sâmbătă, la Guvern, faţă de tergiversarea legii maidanezilor.
Initiativa pentru Responsabilitate Civica (IREC) organizeaza, sambata, la sediul Guvernului, un protest fata de tergiversarea adoptarii normelor de aplicare a 'Legii lui Ionut', privind gestionarea cainilor fara stapan. Citeste si: Birocratia lasa maidanezii pe strazi IREC sustine ca, in 28 noiembrie, a expirat termenul legal de 60 de zile in care autoritatile ar fi trebuit sa publice normele de a
Papa Francisc, la muzeul figurilor de ceară din Roma. Cum arată statuia - FOTO
Papa Francisc va avea, la mai puţin de nouă luni de la alegerea sa ca suveran pontif, o statuie la muzeul figurilor de ceară din Roma, care va reprezenta momentul primei sale apariţii la balconul bazilicii Saint-Pierre.
Campanie anti-cerşetorie în sectorul 6; copil de 3 ani, salvat din stradă de asistenţii sociali
Un copil de trei ani pus să cerşească de către tatăl său, în zona Lujerului din Bucureşti, a fost luat de pe stradă de asistenţii sociali, joi, în prima zi a unei campanii anti-cerşetorie la care mai participă poliţişti locali şi din IGPR, precum şi voluntari, potrivit Primăria Sectorului 6.
Moneda naţională s-a apreciat în raport cu euro. Cursul BNR a coborât cu 1,2 bani
Moneda naţională s-a apreciat în prima parte a sesiunii interbancare de vineri, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4567 lei/euro, cu 1,2 bani mai jos faţă de joi.
Victor Ponta a fost huiduit la Cluj-Napoca de un grup care se opune proiectului Roşia Montană
Premierul Victor Ponta a fost huiduit, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, de mai multe persoane care se opun proiectului minier de la Roşia Montană şi exploatării gazelor de şist şi care au strigat "Jos Ponta", "Demisia" şi Ruşine!".
Care este cel mai bun cântec de Crăciun pe 2013 - VIDEO
"All I Want For Christmas Is You", interpretat de Mariah Carey, a fost desemnat cel mai bun cântec de Crăciun al anului 2013, pentru a doua oară consecutiv, în topul 100 al melodiilor de sărbători, alcătuit de revista Billboard.
Morţi în Polonia, evacuări în M.Britanie şi transporturi perturbate în Germania de furtuna Xaver
Trei persoane au murit, iar alta a fost rănită vineri dimineaţa, după ce o rafală de vânt a doborât un arbore care a căzut peste o maşină, în apropiere de Lembork, în nordul Poloniei, una dintre ţările afectate de furtuna Xaver, a anunţat un purtător de cuvânt al pompierilor, relatează AFP.

Niciun comentariu: