duminică, 25 august 2013


Romania va plati anul viitor peste un miliard de euro, ca rata la imprumutul facut de statul ...
Statul roman va trebui sa bage adanc mana in buzunar, in 2014, ca sa achite o rata de 1,172 de miliarde de euro catre FMI, Uniunea Europeana si BIRD, anunta Agerpres. Asa trebuie sa platim imprumutul pe care tara noastra l-a contractat in 2009. Suma pe care va trebui s-o rambursam anul viitor e mai mare ca in 2013. Numai pentru FMI va trebui sa platim, la anul, 1,002 miliarde de lei, catre UE - 15
Un turist îi acuză pe bodyguarzii unui club din Mamaia că i-au avariat maşina. „Proba” a fost adusă de o femeie care a filmat scena
Un turist a reclamat Poliţiei că maşina i-a fost avariată de bodyguarzii unui club din staţiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul în care era parcat şi l-au mutat pe un trotuar, motivând că au nevoie de loc pentru un car alegoric, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Diana Enache este însărcinată
Diana Enache, una dintre prezentatoarele Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, va deveni mamă, urmând să nască un băieţel, informează televiziunea.
Firma care administrează averea lui Michael Jackson, datoare la fisc
Firma care administrează averea defunctului Michael Jackson are datorii la fiscul american în valoare de 702 milioane de dolari, a anunţat agenţia de administrare fiscală din SUA, care acuză societatea că a subevaluat, cu mai multe sute de milioane de dolari, anumite bunuri ale starului.
Crin, pe cale să dea al 10-lea gol "celui mai cinstit guvern". Ponta îl degajează pe Săpunaru înapoi la PNL
Instalat la Palatul Victoria pe fondul unei campanii susţinute împotriva cabinetelor Boc cărora USL le-a lipit eticheta "corupte", "cel mai cinstit guvern" pentru care Victor Ponta, ca premier, a garantat în faţa românilor a picat, de-a lungul timpului, testele de integritate.
Oana Zăvoranu şi Pepe, din nou în conflict. "Probabil nu-şi dă seama care este sentinţa judecătorească"
Deşi s-a recăsătorit în urmă cu peste un an, Pepe are încă probleme cu fosta lui soţie, Oana Zăvoranu. Aceasta continuă să-l atace pe cântăreţ prin diverse mesaje jignitoare, unele dintre acestea postate pe pagina sa de Facebook.
Antonescu, întrebat dacă Ramona Mănescu are şanse să fie pe lista de la Transporturi: "Sunt şanse"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, înainte de reuninea Biroului Politic Naţional, dacă sunt şanse ca europarlamentarul Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el răspunzând: "Sunt şanse, sunt şanse".
SUA şi Marea Britanie: Ar putea exista o "ripostă importantă" împotriva Siriei. AVERTIZAREA Iranului
Statele Unite şi Marea Britanie avertizează că va exista "o ripostă importantă" dacă se va demonstra că regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice. În replică, Iranul lansează şi el un avertisment.

Niciun comentariu: