joi, 9 ianuarie 2014

Silviu Lung, în stare bună. Fata rănită în accidentul provocat de el este în stare gravă şi urmează să fie operată
Fostul portar Silviu Lung implicat, miercuri, într-un accident rutier în judeţul Dolj, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea sa şi a altor doi tineri, este în stare bună şi va mai rămâne internat în Spitalul Judeţean Craiova cel mai probabil până vineri. Fata de 16 rănită în accident "are o stare proastă în general" şi se aşteaptă momentul potrivit pentru a fi operată.
Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat lui Michael Jackson
Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat cântăreţului Michael Jackson, în care vor fi expuse obiecte în valoare de 2 milioane de dolari ce au aparţinut megastarului, pe care artista americană le-a cumpărat după decesul tragic al acestuia.
Radu Stroe susţine ideea listelor comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare
Ministrul liberal de Interne Radu Stroe, vicepreşedinte al PNL, a precizat, joi, răspunzând unei întrebări, că susţine ideea listelor comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare, menţionând că acesta este punctul său de vedere, dar o discuţie pe acest subiect ar putea avea loc în şedinţa BPN.
21 de moduri în care munca la birou ne scurtează viaţa
De la stresul termenelor limită până la poziţia greşită în care stăm pe scaun, munca la birou ne predispune la numeroase probleme de sănătate.
Crin Antonescu: Avem obligaţia să revigorăm USL.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PSD si PNL au obligatia sa revigoreze Alianta Socialist-Liberala pentru a respecta toate promisiunile facute romanilor. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la inceputul primei sedinte a conducerii liberale din acest an, ca el crede "cu tarie" ca, in ciuda tuturor lucrurilor vazute si traite pe sfarsit de an, exista obligatia de a s
Angajaţii Google din San Francisco vor merge la lucru cu feribotul, pentru a nu aglomera traficul
Google a început să-şi aducă la birouri angajaţii din San Francisco cu feribotul, după ce a fost criticată, alături de alte companii din Silicon Valley, că supraaglomerează traficul din oraş cu autobuzele care transportă salariaţii, transmite Bloomberg.
Meryl Streep spune că Walt Disney era antisemit şi sexist
Meryl Streep, care i-a înmânat marţi Emmei Thompson premiul pentru cea mai bună actriţă la gala National Board of Review Awards, pentru rolul din "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii", l-a criticat vehement pe Walt Disney pentru vederile sale sexiste şi antisemite.
Circa 25.500 garanţii la Prima Casă au fost acordate în 2013. Ce fonduri sunt disponibile pentru acest an
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a acordat anul trecut 25.500 de garanţii pentru Prima Casă, valoarea medie a unei finanţări fiind de 37.000 euro, iar beneficiarii au la dispoziţie în acest an circa 2 miliarde de lei, din care 740 milioane lei fonduri neutilizate în 2013.
Focar de pestă porcină în Rusia.
Autoritatile locale din Volgograd, Rusia, au decretat stare de urgenta si au instituit carantina dupa ce s-au depistat cazuri de febra porcina africana intr-un sat din sudul regiunii, anunta RIA Novosti. In total, au intrat in carantina peste 200 de porci din satul Gusyovka, fiind primul caz de pesta porcina inregistrat in acest an. Citeste si: Bulgaria intareste controlul la frontiera cu Romania
Cine este miliardarul chinez care vrea să cumpere The New York Times.
Miliardarul chinez Chen Guangbiao este o persoana indrazneata, nu doar pentru ca doreste sa cumpere publicatia The New York Times, ci si prin faptul ca are o carte de vizita impresionanta, ce include sintagme precum "lider moral al Chinei", scriu jurnalistii de la businessinsider.com, citati de Mediafax. Prezent in Topul 400 al celor mai bogati oameni de afaceri din China, Chen Guangbiao
China, prima ţară cu peste 20 de milioane de maşini vandute într-un an.
Vanzarile de autovehicule din China au urcat anul trecut cu 14%, la 21,98 milioane unitati, cu cresteri importante pentru Toyota, General Motors si Volkswagen, fiind pentru prima data cand livrarile auto dintr-o tara depasesc 20 de milioane in cursul unui an, transmite Mediafax citand Bloomberg. Vanzarile de autovehicule pentru pasageri, excluzand autobuzele si masinile comerciale, au urcat cu 16%
8 secrete din culisele filmelor nominalizate la Globurile de aur
Mai e foarte puţin până vom afla primii câştigători în cursa pentru cele mai importante premii din industria cinematografiei.
Virusul H5N1 provoacă primul deces în America de Nord
O canadiancă întoarsă dintr-o călătorie în China a murit la începutul anului din cauza virusului gripei aviare de tip H5N1, primul caz mortal în America de Sud, a anunţat, miercuri, ministrul canadian al Sănătăţii, Rona Ambrose, relatează AFP.
Percheziţii într-un dosar de înşelăciune prin metoda "accidentul", în Bucureşti, trei localităţi şi în Penitenciarul Giurgiu
Zeci de poliţişti participă, joi dimineaţă, la mai multe percheziţii în Bucureşti, Chiajna şi în localităţile prahovene Bărcăneşti şi Dumbrava, dar şi în Penitenciarul Giurgiu, într-un dosar de înşelăciune prin metoda "accidentul", prejudiciul fiind estimat la 30.000 de lei.

Niciun comentariu: