sâmbătă, 4 ianuarie 2014

"Zidul morţii" din Suceava, locul unde neglijenţa autorităţilor a ucis mai mulţi ...
Un nou accident mortal a avut loc pe DN17, in locul pe care toti sucevenii il stiu drept "zidul mortii". Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in zidul care apare brusc in mijlocul drumului national. Zeci de accidente s-au petrecut in ultimii ani, exact in acelasi loc. Cel mai grav a avut loc acum trei ani, cand trei persoane si-au pierdut viata din cauza zidului in co
Filmele "American Hustle" şi "Her", nominalizate la premiile Sindicatului scenariştilor americani
"American Hustle", de David O. Russell, şi "Her", de Spike Jonze, se numără printre filmele nominalizate la premiile decernate de Sindicatul scenariştilor americani (Writers Guild of America/ WGA) în 2014.
AMENDAT pentru că a FLUTURAT steagul României.
Entuziasmul ca e roman i-a adus o amenda de 500 de lei. Un cetatean din Sfantu Gheorghe a fost sanctionat de Politia Locala pentru ca de Ziua Nationala a Romaniei a urcat pe o scena amplasata in centrul orasului si a fluturat drapelul tarii, potrivit Realiatea TV. Dupa ce a asistat la manifestarile de 1 Decembrie, din Piata Libertatii, barbatul a intrat impreuna cu familia intr-un local, pentru a
Predicţiile făcute de Isaac Asimov în urmă cu jumătate de secol. Cum îşi imagina lumea de azi scriitorul SF
În urmă cu 50 de ani, celebrul scriitor şi biochimist Isaac Asimov publica în ziarul „The New York Times” un articol în care îşi imagina cum va arăta lumea în 2014.
Consiliul Naţional Sirian reafirmă că nu va participa la conferinţa de pace din Elveţia
Consiliul Naţional Sirian (CNS), cea mai importantă formaţiune a opoziţiei, a reafirmat vineri că nu va participa la conferinţa de pace, programată pe 22 ianuarie, în Elveţia, fără a exclude o decizie similară a Coaliţiei opoziţiei.
Anul 2014 va fi marcat de conflicte între generaţii în Cuba, prezice santeria
Reprezentanţi ai religiei santeria, care îmbină practici creştine şi africane şi este cea mai răspândită în Cuba, au prezis că anul 2014 va fi marcat de conflicte între familii şi generaţii, precum şi moartea mai multor oficiali.
Argentina acuză Israelul că a ascuns informaţii privind atentatele de la Buenos Aires
Argentina a acuzat vineri Israelul că a ascuns informaţii, după ce un fost ambasador israelian a dezvăluit că autorii atentatelor de la Buenos Aires, comise în 1992 şi 1994, au fost ucişi de către Israel.

Niciun comentariu: