marți, 15 aprilie 2014


S-a închis și Antena 1 Oradea
În urma știrii privind închiderea Antenei 1 Sibiu, cea mai veche stație locală a postului din Băneasa, ne-a contactat Mihai Baneș, fostul Director al stației locale Antena 1 Oradea.
Cum s-au descurcat, în martie, premierele de la Prima TV: Neam Trezit, Vrei să fii milionar și Știrile Times New Roman
AUDIENȚE. În luna martie, Prima TV s-a relansat cu noi programe și modificări în grilă. Știrile Times New Roman, matinalul Neam trezit sau Vrei să fii
Victor Ponta s-a ascuns într-o unitate militară de teama jurnaliștilor lui Băsescu. N-ar fi, oare, momentul unui consult?
Luni seara, tocmai mă amuzam de jelaniile politicianei Gabi Firea, jelanii de telenovelă latino-americană în care joacă ploieșteanca Mița Baston, cînd pe site-urile de știri am citit informația potrivit căreia premierul României, Victor Ponta, s-a mutat cu biroul într-o unitate militară, păzită de tanchete, deoarece se simte urmărit de jurnaliștii lui Traian Băsescu.
Cozmin Guşă: Ciutacu şi Andreea Creţulescu – preş la picioarele lui Ponta
Premierul Victor Ponta a anunţat aseară - într-o ediţie specială la televiziunea mogulului PSD Sebastian Ghiţă, moderată de Andreea Creţulescu şi de Victor Ciutacu -, că îşi va muta biroul la Ministerul Apărării, din Palatul Victoria, unde se află în mod normal.
VIDEO. Bendeac, atac la Antena 1 la prima ediție a Jurnalului unui burlac: „Tot dați reluări peste reluări”
Mihai Bendeac i-a taxat pe cei de la Antena 1 în prima ediție a emisiunii Jurnalul unui burlac, care a debutat aseară la Prima TV. Actorul
EBA renunţă la “Dansez pentru tine” din cauza fostei iubite a lui Victor Piţurcă
Schimbări de ultimă oră pe lista celor care vor participa la ediţia specială de Paşte a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se va difuza la PRO TV sub titulatura “Minunea dansului”.
PRESA DE AZI. Adevărul, atac la Codul Fiscal în favoarea transportatorilor feroviari: Aberații de Gâgă în Codul Fiscal
Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre controversele taxelor din România. „Transportatorii feroviari achită o taxă prin care le este finanțată
PE SCURT. Traian Băsescu, diseară la Digi 24
Președintele Traian Băsescu va fi, în această seară, invitatul lui Luca Niculescu, la Digi 24 la o Ediție specială, difuzată de la ora 20.00.  
2.500 de euro lunar pentru omul cu “Pufulica” de la TVR 3!
Criza în care se zbate acum televiziunea publică nu este doar responsabilitatea preşedinţilor-directori generali, cei care "ies în faţă" de fiecare dată când vine vorba de TVR, ci şi a membrilor din Consiliul de Administraţie (CA).
PRIMA PAGINĂ: Conturile lui Mazăre, un fel de Cutia milei…
>> Primarul Constanței sau Crucea Roșie, tot un drac. Să fie primit! >> Despre cum au venit americanii pentru „curățenia de primăvară” >> Dan Șova, ministrul Marilor Minciuni: vin mii de kilometri de autostradă. Uite-acuși!
UPDATE. Dan Voiculescu, în fața Curții de Apel. Procurorii cer 12 ani. Încă o amânare!
Preşedintele fondator al Partidului Conservator și al trustului de presă Intact, Dan Voiculescu, este așteptat astăzi în fața magistraților de la Curtea de Apel București pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi fraudat Institutul de Cercetări Alimentare (ICA).

YESTERDAY

Cornel Nistorescu își înțeapă co-moderatorul, Claudiu Lucaci, în direct: „Adrian Năstase, fostul tău șef”
„Din acest punct de vedere diferența dintre Adrian Năstase, fostul tău șef, și Traian Băsescu nu-i niciuna”, i-a spus Cornel Nistorescu lui Claudiu Lucaci în
Cronica Cârcotașilor împlinește astăzi 14 ani
În urmă cu fix 14 ani, Șerban Huidu realiza prima ediție a emisiunii “Cronica Câșcotașului“, program care a devenit, un an mai târziu, “Cronica Cârotașilor”
Prima stație locală a Antena 1 se închide după 18 ani
Prima stație TV locală înființată de un post național privat – este vorba de Antena 1 Sibiu – va avea ultima emisie în cursul zilei de marți. Nimeni nu s-a arătat, până acum, suficient de interesat de franciza postului controlat de familia Voiculescu, notează EVZ.
Antena 3 e aici? Chemați Salvarea!
Deși ei n-au luat niciun premiu, Mircea Badea și Mihai Gâdea au fost conducătorii delegației Antena 3 la Festivalul de la New York.
Kantar Media măsoară audiența pe net
Compania Kantar Media Spring a câștigat licitația organizată de BRAT și va furniza serviciile pentru realizarea Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI) pentru al optulea an consecutiv, oferind cea mai bună metodologie.
DIN ARHIVĂ. Cum a interzis Giovanni Becali Evenimentul zilei la Rapid
În urmă cu exact 10 ani, Giovanni Becali, pe atunci președinte la Rapid București, interzicea prezența jurnaliștilor de la Evenimentul zilei la „manifestările organizate de
Traian Băsescu, atac la Sebastian Ghiță: E un tip de mogul mai periculos decât Voiculescu
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri seară, la Realitatea TV că Sebastian Ghiţă este “un tip de mogul mai periculos decât Dan Voiculescu”, iar despre

Niciun comentariu: