sâmbătă, 21 iunie 2014


Băsescu: Nu am primit niciun ban în numele lui Bercea Mondial
Preşedintele României, Traian Băsescu a acordat Realitatea TV, în scris, primul interviu, la 24 de ore de când fratele său, Mircea Băsescu, a primit mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Băsescu a răspuns întrebărilor adresate de Lavina Șandru, cu privire la scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial. Președintele României susține că nu a primit niciun ban de la interlop și că nu a discutat
CM Fotbal: Germania - Ghana 2-2/ Fotbal spectacol
Germania si Ghana au facut spectacol la Fortaleza, cele doua echipe remizand, scor 2-2, intr-o disputa contand pentru Grupa G de la Campionatul Mondial de Fotbal.
Semnificaţii istorice pentru data de 22 iunie
În 1941, România intră în cel de-al Doilea Război Mondial de partea Axei.

YESTERDAY

NASA identifica o potentiala tinta pentru misiunea de relocare a unui asteroid
NASA planuieste sa captureze un mic asteroid, care a trecut aproape de Pamant in urma cu trei ani si care va reveni in 2014, si sa il redirectioneze pe o orbita controlata in jurul Lunii, transmite Reuters.
Gerry Conlon, a cărui poveste a inspirat filmul "În numele tatălui", a murit la vârsta de 60 de ani: A stat 15 ani în închisoare deşi nu era vinovat
Gerry Conlon, care a petrecut 15 ani la închisoare după ce a fost acuzat în mod eronat de comiterea unui atentat IRA şi a cărui poveste a inspirat filmul "În numele tatălui", a murit sâmbătă la vârsta de 60 de ani, a anunţat familia, relateaz AFP.
Horia Tecău a câştigat pentru a patra oară proba de dublu de la 's-Hertogenbosch
Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de la 's-Hertogenbosch, dotat cu premii de 485,760 de euro.
Papa Francisc excomunica mafia calabreza, 'Ndrangheta, si ii indeamna pe catolici sa lupte impotriva ei
Papa Francisc i-a indemnat sambata pe catolici sa "combata" puternica Mafie din Calabria - 'Ndrangheta - pe care a excomunicat-o pentru ca "dispretuieste bunul comun", in cursul unei vizite in aceasta regiune defavorizata din sudul Italiei, transmite Mediafax. Este pentru prima data cand un papa foloseste cuvantul "excomunicare" referindu-se la mafioti. Atunci cand Pa
Ponta este în Deltă, unde discută cu premieri din regiune despre situaţia politică din zonă
Reuniunea din Deltă este programată pentru 20-22 iunie, informează Guvernul. ...
Candidatura Dilmei Rousseff la preşedinţie, anunţată în plină desfăşurare a Campionatului Mondial
Candidatura preşedintei Braziliei Dilma Rousseff pentru un nou mandat, în perspectiva alegerilor prezidenţiale de 5 octombrie, a fost confirmată în mod oficial sâmbătă de către Partidul Muncitorilor (PT, stânga), reuniţi la Brasilia în cadrul Convenţiei Naţionale.
Imagini impresionante. Acest artist a uimit pe toată lumea cu darul său
Artistul turc Hasan Kale a uimit întreaga lume prin picturile sale realizate pe diverse alimente.

Niciun comentariu: