vineri, 20 iunie 2014

„Specialiștii în știri”, o nouă gafă. Pentru Antena 3, toți țiganii sunt interlopi
Antena 3 face o nouă gafă majoră după ce în care „l-a internat” în stare gravă pe șeful STS la Viena, deși acesta era bine sănătos și în București... Acum, un secretar de stat din Guvernul României a devenit „interlop”, doar pentru că acesta face parte din comunitatea romă. Halal „specialiști în știri”, cum sună sloganul postului de știri al lui Dan Voiculescu. Ce-or zice „partenerii” de la CNN?!.
Turcescu: Alianța Gușă-Burci e doar primul pas. Negocieri și pentru Kanal D
Robert Turcescu a preluat pe contul său de Facebook știrea difuzată în exclusivitate de Reporter Virtual potrivit căreia grupul Realitatea Media și grupul Adevărul Holding vor funcționa ca un grup de presă unitar, în urma negocierilor dintre Cozmin Gușă și Cristian Burci, și spune că „Alianta Gusa-Burci e primul pas dintr-o tranzacție mai amplă”.
Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul de tenis de la Wimbledon
Digi Sport va transmite în exclusivitate, în perioada 23 iunie – 6 iulie, Turneul de Tenis de la Wimbledon, cel mai vechi şi cel mai
Radu Moraru: “Filmările în cazul Mircea Băsescu au fost făcute de Antena 3″
Recent întors în tranşeele media după experienţa nefericită de la alegerile europarlamentare, Radu Moraru a intrat rapid în porţia cu adrenalină pe care ne-o serveşte zilnic actualitatea politică şi a publicat pe blogul personal de pe Nasul.tv un text-surpriză.

TODAY

Niciun comentariu: