miercuri, 2 iulie 2014

Mircea Badea, din nou sub-om: “Domnul Bot e numit Bot după mamă”
Realizatorul emisiuni "În gura presei", de la Antena 3, a pornit iar maşina de împroşcat jeg împotriva jurnaliştilor care nu se lasă posedaţi de mogulul Dan Voiculescu. Noul atac arată iarăşi firea bolnavă a lui Mircea Badea, care îşi ascunde slăbiciunile sub acelaşi limbaj subuman şi violent.
Jorg Riommi este noul director de creație al Publicis România
Începând cu această lună, Publicis Romania are un nou Director de Creatie, Jorg Riommi. Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat în ultimii 3 ani ca
Și cabliștii de la Romtelecom negociază pentru meciurile din Liga I
Romtelecom negociază retransmiterea în continuare a Look TV şi Transilvania Live, care vor difuza meciurile din Liga 1, în condiţiile în care aceste televiziuni au decis să renunţe, de la 1 iulie, la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor.
Antena 3, „partenerul” CNN, atac fără precedent la adresa Americii
Antena 3 a lansat marti seara, 1 iulie, un atac fara precedent la adresa Statelor Unite ale Americii. In ziua in care noul complet de judecata a respins toate exceptiile ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie, Antena 3 a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un reportaj bazat pe dezvaluirile Wikileaks.
Băncile din România se pot apăra de un atac la cash-ul din seif?
Două bănci mari din Bulgaria au declanșat o criză majoră la sud de Dunăre. Deponenții bulgari au retras sume uriașe, obligând banca națională a Bulgariei să intervină puternic prin punerea la bătaie a 1.7 miliarde de euro. FIB Bank și Corpbank nu mai pot face tranzacţii iar ultima poate fi chiar naţionalizată.
EXCLUSIV. Stelian Tănase a tăiat accesul la Facebook în TVR!
Războiul dintre Stelian Tănase și angajații TVR care l-au contestat public ia noi forme. De azi, angajații TVR nu mai au acces la rețeaua Facebook de pe calculatoarele din sediul televiziunii publice.
EXCLUSIV. Emisiunea CanCan.ro, oficial la România TV
Telviziunea lui Sebastian Ghiță, deși una de știri - așa cum se declară - va avea de duminică o emisiune tabloidă specifică televiziunilor comerciale.
PRO TV, rating record în prime-time, plus cea mai bună cotă de piață din ultimii 8 ani
BILANȚ 2014. PRO TV face un bilanț al primelor șase luni ale anului, o perioadă dificilă pentru post, cu schimbări agresive de management, dar și cu multe „dezertări” ale vedetelor, dar și ale unor echipe tehnice în favoarea postului concurent, Antena 1. În ciuda acestor dificultăți, PRO TV și-a consolidat poziția de lider, însă războiul este abia la început, pentru că „asaltul” Antenei 1 va avea
Pro TV i-a ales pe noii jurați de la MasterChef. Nume surpriză
„MasterChef” revine în toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui nou juriu. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei
Jurnalistul şi scriitorul Nicolae Stroescu Stînişoară a murit la vârsta de 88 de ani
Jurnalistul şi scriitorul Nicolae Stroescu Stînişoară, fost director al Departamentului în limba română al postului Radio Europa Liberă şi membru al Uniunii Scriitorilor din România
AUDIENȚE. Posturi de știri: Antena 3 și RTV cresc. Ceilalți, în scădere
Două televiziuni de știri au crescut în audiențe în luna iunie față de luna mai: Antena 3 și România TV. Celelalte trei concurente, B1 TV, Realitatea TV și Digi 24 au fost în scădere față de luna anterioară.
Deputatul Gigel Știrbu, către șefa CNA: În locul dvs, mi-aș fi dat demisia. Ce a spus șefa CNA, în fața Comisiei de cultură, despre înregistrări: Pe cele din ultimele 24 de ore le resping cu vehemență. Sunt montate.
S-a încheiat audierea Laurei Georgescu, președintele CNA, la Comisia de cultură și massmedia din Camera Deputaților. Șefa CNA a ocolit întrebarea pusă de Gigel Știrbu,

Niciun comentariu: