luni, 25 august 2014

smardoiu’ Mircea Badea a leșinat

Grigore Cartianu:
cartianuUn prieten de pe Facebook îmi relatează o întâmplare petrecută în urmă cu câțiva ani, avându-l în prim-plan pe caraghiosul Mircea Badea. 
“La sala de sport de la Facultatea de Drept se antrenau niște sportivi în lupte de contact, buni băieții. Nu știu cum a ajuns Mircea Badea la acea sală, dar omul era pornit pe fapte mari, până când l-a pus la punct un puștan cu un picior în cap! 
Faza a fost așa: Mirciulică cel viteaz a vrut să se dea cocoș și a zis că vrea să facă și el la mănuși cu <> de acolo. Printre acei <> erau și doi tipi care tocmai se întorseseră din Rusia. Dacă senseiul i l-ar fi dat pe oricare dintre cei doi, Mircea Badea era astăzi paralizat! I l-a dat pe cel mai slăbuț din sală, slăbuț în comparație cu cei doi. Toată tăvăleala celor doi a durat 15-20 de secunde, atât s-a maimuțărit Badea, că puștanu’ i-a dat un picior în cap și, atentie!, smardoiu’ Mircea Badea a leșinat, a leșinat pe bune. A fost resuscitat pentru a-și reveni. Știi ce a spus după acest episod? Că nu a fost bine încălzit!”
Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea-așa!

Niciun comentariu: