vineri, 12 septembrie 2014

„Ofițerul acoperit e Ponta. Dar e ofițer neinstruit!” - opinie de moroşan
beucaConsilierul județean PNL din Maramureș, Ion Beuca, este convins că „ofițerul sub acopererire” dintre candidații la prezidențiale la care făcea referire președintele Traian Băsescu, este nimeni altul, decât premierul Victor Ponta.
Eu cred că Victor Ponta, deși, când am văzut o fotografie de când era militar în termen, cu o pungă de un leu în mână, îmbrăcat în uniformă, nu prea cred că merita să ajungă ofițer (…) Ar mai fi și Tăriceanu…!” a spus Beuca.
Întrebat dacă are convingerea fermă că Victor Ponta este „ofițerul acoperit”, Beuca a tranșat: „Răspuns final, da! Dar un ofițer…neinstruit!” a conchis liberalul.
Întrebat ce înseamnă și cât este de grav pentru un candidat la prezidențiale să fie „ofițer acoperit”, consilierul județean, Beuca a răspuns: „Înseamnă că are tentația de a lucra pe ascuns, ceea ce nu cred că le place. Un președinte trebuie să fie transparent, să nu facă înțelegeri pe sub masă, absolut cu nimeni, să fie un garant al respectării Constituției, un om sincer pe care să se poată baza poporul”, a arătat Beuca.

andreea-pocolMaterial realizat de Andreea POCOL, corespondent PaginadePolitica.ro

Visit Website

Niciun comentariu: