vineri, 3 octombrie 2014


Ce spune raportul preliminar al Curţii Supreme în cazul Iohannis
Raportul preliminar al Curţii Supreme în dosarul în care ANI cere declararea lui Klaus Iohannis drept incompatibil arată că în astfel de dosare nu există o practică unitară.
Traian Basescu il primeste la Cotroceni pe Viktor Orban, la ora 18.00
Presedintele Traian Basescu il va primi vineri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Presedintele Traian Basescu, declaratie de presa, la ora 16.30
Presedintele Traian Basescu va sustine vineri o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 16.30, anunta Administratia Prezidentiala.
Berlinul reia vânzările de armament către state arabe - presă
Germania, care are o poziţie fermă asupra exporturilor de armament, a autorizat noi livrări către state arabe, dintre care unele ar fi susţinut organizaţia Stat Islamic (SI), afirmă cotidianul Sueddeutsche Zeitung pe site-ul său de Internet, citat de AFP.
16:30 Declaraţii de presă Traian Băsescu
Președintele Traian Băsescu susţine o declarație de presă, la ora 16.30, la Palatul Cotroceni. ...
Iohannis “a furat startul” campaniei la Baia Mare şi l-a atacat pe Ponta
Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a început joi campania în Baia Mare, cu doar câteva ore înainte de startul oficial al competiţiei prezidenţiale. Iohannis a fost însoțit de o delegație de lideri din PD-L şi PNL, între care Teodor Atanasiu, Lucia Varga, eurodeputatul Cristian Bușoi, edilul Aradului, Gheorghe Falcă, Ludovic Orban, Andreea Paul
Negruțiu: Da, Victor Ponta, Victoria Nuland vorbeşte despre tine!
„Veţi spune, domnule Ponta, că nu e vorba despre dumneavoastră. Că tocmai aţi fost la New York şi că aveţi şi o poză cu preşedintele Barack Obama. Ce dovadă mai mare că americanii vă susţin?”, scrie jurnalistul Florin Negruțiu într-un editorial publicat în Gândul. A spus-o şi Bogdan Chrieac că sunteţi validat, treaba-i rezolvată. Sigur, televiziunile dumneavoastră omit să spună că şi premierul di
Mesaj fără precedent al SUA pentru Viktor şi Victor: Cum puteţi dormi noaptea sub umbrela Articolului 5 al NATO, în timp ce ziua promovaţi „democraţia iliberală”, încurajaţi naţionalismul, impuneţi restricţii presei sau demonizaţi societatea civilă?!
Subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, a criticat joi liderii central-europeni care profită de apartenenţa la UE şi NATO dar ignoră valorile democratice.
Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face
Un inalt oficial american, Victoria Nuland, a lansat joi o critica fara precedent impotriva unor “lideri politici din Europa Centrala care profita de avantajele de membri NATO si UE, care par sa fi uitat de valorile pe care se bazeaza aceste instutii”. Aluziile la Viktor Orban, premierul Ungariei, si Victor Ponta, premierul Romaniei, sunt cat se poate de clare. O fraza ii este dedicata premierului
Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene: Comisia Europeana e foarte multumita de activitatea noastra, am primit mesaje de la Comisie in care imi spun Brilliant
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat joi la Alba Iulia ca Bruxelles-ul e foarte multumit de activitatea Guvernului Ponta in privinta atragerii fondurilor europene. "Am primit mesaje de la Comisie in care imi spun Brilliant, sunt foarte multumiti de activitatea noastra de-acum si asta inseamna mult pentru noi", a spus Teodorovici, citat de Ziarul Unirea. Reamintim
Cel mai dur mesaj al Victoriei Nuland: Cum puteţi dormi sub umbrela Articolului 5 al NATO noaptea, în timp ce ziua promovaţi "democraţia illiberală", încurajaţi naţionalismul, impuneţi restricţii presei sau demonizaţi societatea civilă?!
Subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, a criticat joi liderii central-europeni care profită de apartenenţa la UE şi NATO dar ignoră valorile democratice.
EurActiv: Parlamentul European are rezerve în privinţa a şase comisari desemnaţi, între care şi Corina Creţu
Parlamentul European a luat şase "ostatici" până în prezent din rândul comisarilor desemnaţi, între care candidata României Corina Creţu, pregătind terenul pentru negocieri dificile cu Executivul UE şi o posibilă remaniere a echipei propuse de Jean-Claude Juncker.
Victoria Nuland critică liderii central-europeni care ignoră valorile democratice în ţările lor
Subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, a criticat joi liderii central-europeni care profită de apartenenţa la UE şi NATO dar ignoră valorile democratice, precum şi protejarea oficialilor corupţi de urmărirea judiciară, fără a nominaliza explicit vreo ţară.
Cel mai dur mesaj al Victoriei Nuland: Cum puteţi dormi sub umbrela Articolului 5 al NATO noaptea, în timp ce ziua promovaţi "democraţia neliberală", încurajaţi naţionalismul, impuneţi restricţii presei sau demonizaţi societatea civilă?!
Subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, a criticat joi liderii central-europeni care profită de apartenenţa la UE şi NATO dar ignoră valorile democratice.
Sansa Macovei: Regasirea tezaurului pierdut al revolutiilor din 1989 (Actualizat)
In cartea ei "On Revolution", marea ganditoare a politicului care a fost Hannah Arendt vorbea despre tezaurul pierdut al revolutiilor. Imaginea este extrem de actuala acum cand asistam la renasterea populismelor salvationiste si a unei demagogii menita sa submineze increderea in valorile democratiei liberale. Atunci cand isi afirma sprijinul pentru ideile Proclamatiei de la Timisoara, Mo
România, China şi „Drumul Mătăsii”. Învăţăturile americanului George Friedman către Victor Ponta şi un mesaj misterios al SRI: „Winter is coming!”
România şi-a exprimat interesul de a deveni un punct nodal pe Drumul Mătăsii, între Europa şi Asia. Entuziasmul lui Victor Ponta a dat piept cu sceptisismul unor experţi ca George Friedman, Stratfor, la Bucharest Forum 2014.

Niciun comentariu: