duminică, 14 decembrie 2014

Scrisoarea primită de Victor Ponta duminică dimineaţă din interiorul propriului partid

ODAY

„A venit momentul”: Scrisoarea primită de Victor Ponta duminică dimineaţă din interiorul propriului partid
Deputaţii PSD semnatari consideră că partidul are nevoie de oameni noi, cu idei noi, chiar dacă ei nu fac parte din conducerea partidului.
Trei miniştri şi-au dat LOG OUT din Guvernul Ponta
Semnalul de final al negocierilor dintre PSD şi formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru viitorul Guvern Ponta 4 a fost dat astăzi de doi dintre actualii membri apolitici ai Cabinetului. Florin Jianu şi Răzvan Nicolescu şi-au anunţat singuri plecarea, prin intermediul conturilor personale de Facebook, pentru a face loc reconstituirii ministerului Economiei aşa cum PLR îl doreşte - la pachet

YESTERDAY

Liviu Dragnea: Pregatim surprize placute PSD. Incepem cu colegii ce n-au stiut sa-si gestioneze puterea
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca el si Victor Ponta pregatesc "surprize placute" pentru partid, in perioada care a ramas pana la congresul din martie 2015, el aratand ca vor "incepe" cu colegii care nu au stiut sa gestioneze puterea pe care au avut-o, transmite Mediafax.
Românul care a devenit INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 al şefilor maghiari din UDMR
Vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, cere Guvernului măsuri împotriva prefectului de Covasna, Marius Popica, după amenda dată filialei PCM, susţinând că este "inadmisibil", ilegal şi "caraghios, dacă n-ar fi tragic" să se dea amenzi pentru cântarea "imnului tuturor maghiarilor".
Veste proastă pentru Michael Schumacher
Sponsorii îl abandonează pe Schumacher.
Masa de Crăciun şi Anul Nou. Cât costă ACELAŞI COŞ DE PRODUSE la Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland şi Mega Image
Carrefour este cea mai ieftină reţea de comerţ modern în timp ce Mega Image este cea mai scumpă, potrivit unui calcul gândul în baza unui coş de cumpărături în care au fost puse aceleaşi alimente care pot fi folosite la masa de Crăciun sau de Anul Nou.
Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiţionale şi vizite la mănăstiri, de la 655 lei sejurul
Turiştii care vor să îşi petreacă sărbătorile în Bucovina sunt îmbiaţi cu bucate tradiţionale, vizite la mănăstiri, plimbări cu sănii trase de cai, masaj sau baie cu lapte şi miere. Preţurile pornesc de la 655 de lei pentru trei nopţi de cazare şi ajung până la 3.000 de lei la hotel de patru stele.

TODAY

Numărul 2 în FMI se declară „impresionat”‘ de voinţa de reformă a Kievului
Numărul doi al Fondului Monetar Internaţional (FMI), David Lipton, s-a declarat ‘impresionat’ de angajamentul autorităţilor ucrainene de a face reforme economice profunde, la sfârşitul unei vizite la Kiev sâmbătă, informează AFP. Primul director adjunct al FMI s-a dus la Kiev vineri pentru a se întâlni cu preşedintele Petro Poroşenko şi primul ministru Arseni Iaţeniuk, a […]

Niciun comentariu: