miercuri, 4 februarie 2015

Tăriceanu, discuții cu Ponta la Guvern
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a întâlnit, miercuri dimineață, cu premierul Victor Ponta, La Palatul Victoria, pentru a purta mai multe discuții, informează B1Tv. ...
Isteria anti vaccin face primele victime
Miscarea anti-vaccin din Statele Unite trece printr-o perioada dificila, devenind in ultima saptamana tinta mai multor editoriale foarte critice publicate de cele mai importante ziare americane. Motivul este izbucnirea unei epidemii de rujeola la inceputul acestui an, fenomen la care isteria anti vaccin pare sa fi contribuit din plin. Epidemia are deocamdata dimensiuni mici, dar o raspandire geogr

YESTERDAY

Premieră medicală în România: O femeie însărcinată diagnosticată cu cancer a fost operată. Fătul este bine
O femeie de 29 de ani, însărcinată şi diagnosticată cu cancer de col uterin, a fost supusă unei intervenţii chirugicale pentru suferinţa malignă, realizată în premieră, în România, fără să fie pusă în pericol viaţa fătului şi nici funcţia reproductivă.
DNA cere aviz pentru ARESTAREA lui Toni Greblă. Referat: "Oameni ca tine n-o să-i uit niciodată şi o să am grijă să fii terminat!"
Procurorii DNA au cerut, marţi, aviz de la Senat pentru arestarea preventivă şi trimiterea în judecată a lui Toni Greblă, judecător la Curtea Constituţională, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.
FOTOGALERIE Noul star monden al politicii europene: Iconoclastul ministru grec al Finantelor care a mers la intalnirea cu omologul sau britanic cu geaca de piele si fara cravata
Dupa ce si-a cucerit alegatorii cu stilul noncoformist, imbracat mereu casual si pe motocicleta Yamaha, Yanis Varoufakis a facut saltul spre prima pagina a tabloidelor europene. Strins cu usa intre promisiunile populiste facuta acasa si nevoia acuta de bani din UE, Varoufakis a punctat decisiv macar la un capitol: fashion.
Radu Mazăre, îmbrăcat în costum la o întâlnire cu reprezentanţii elevilor: Voi îmbrăţişa stilul "Bond" de acum înainte
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus marţi că va adopta de acum înainte stilul vestimentar "Bond", după ce a apărut îmbrăcat la costum la o întâlnire cu reprezentanţii elevilor, renunţând la hainele militare.
Mazăre, după anunţul elevilor că-l vor reclama la DNA: Dacă faci lucruri rele Dumnezeu ţi le întoarce
Asociaţia Elevilor din Constanţa va depune o plângere penală împotriva lui Radu Mazăre, pe care îl acuză de neacordarea reducerii pentru elevi de 50 % la transportul local în comun, edilul spunând că elevii "ar trebui să deschidă bine ochii" şi că "Dumnezeu, dacă faci lucruri rele, ţi le întoarce".
Comisiile reunite de buget au invitat la discutii conducerea executiva a BNR in 10 februarie. Tema intalnirii: creditele in franci elvetieni
Dupa ce membrii Comisiei de Buget din Camera Deputatilor se vor intalni cu reprezentantii FMI, discutie prevazuta a avea loc in 9 februarie, a doua zi conducerea executiva a BNR a fost invitata la discutii pe tema creditelor in franci. Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute de seful Comisiei de Buget din Camera, Viorel Stefan. La intalnirea de marti, au participat reprezentanti ai bancilor
Mall-ul de langa National Arena se deschide pe 23 aprilie
Mallul de langa National Arena - Mega Mall - se va deschide pe 23 aprilie, a anuntat dezvoltatorul, fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), potrivit Mediafax. Mall-ul va avea o suprafata inchiriabila de 72.000 de metri patrati, ocupata aproape integral in prezent, iar dezvoltatorul a investit aici 165 milioane de euro.
Grupul Prysmian va investi 30 milioane euro in doua fabrici de cabluri la Slatina
Grupul Prysmian care activeaza in industria sistemelor si cablurilor pentru telecomunicatii, a anuntat ca va investi 30 milioane euro in urmatorii trei ani la Slatina pentru o unitate de cabluri optice si pentru una de cabluri de inalta tensiune. La finalul planului de investitii cifra anuala de afaceri se va dubla, iar numarul de angajati va fi cu 300 mai mare.
Răzbunarea unui tată: A ucis şapte jihadişti ISIS, după ce teroriştii i-au executat fiul
Un bărbat irakian a ucis şapte militanţi ISIS, drept răzbunare după ce fiul său a fost executat de grupul terorist, scrie albawaba.com.
Sase scandaluri cu serviciile secrete in jumatate de an. E timpul pentru o discutie plicticoasa despre proceduri si mecanisme
Efectul scandalului Elena Udrea - SRI incepe sa se stinga. Fosta doamna atot-puternica a ramas singura in arena, parasita de toti cei care o sustineau sau ii cintau in struna. Ramine de vazut cit o vor ajuta Dorin si Alin Cocos, singurii martori ai faptelor denuntate la DNA. Efectul scandalului provocat de Udrea se stinge atit de repede din doua motive: 1. ea insasi are un interes major in denigra
Un politician pakistanez promite 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului Charlie Hebdo
Un fost ministru pakistanez promite o recompensă de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei satirice franceze Charlie Hebdo, vizată deja de un atac terorist soldat cu 12 morţi.
Ce s-a întâmplat după ce Prinţul Charles a lăudat România
Turiştii America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa au fost mai mulţi cu 30% anul trecut în România, dar europenii ocupă 92% din total, Bucureştiul şi marile oraşe fiind principalele atracţii, în timp ce litoralul strânge doar 1,6% dintre turiştii străini, iar în Deltă ajung doar 0,7%.

Niciun comentariu: