marți, 25 ianuarie 2011

Cadouri de Sfântul Valentin

Cadouri de Sfântul Valentin: "

Dacă nu aţi găsit încă un cadou pentru iubitul dumneavoastră de Ziua Îndrăgostiţilor, trebuie să ştiţi că Louis Vuitton va deschide în curând un nou magazin în Place Vendôme. Ultima colecţie pentru bărbaţi, al cărei designer este Paul Helbers, are un aer auster, în tonuri mai degrabă mohorâte, cu ţesături în straturi compacte. Se poartă genţile de voiaj şi cele gen ghiozdănel în roşu aprins numit „roşu motel“, scrie Catchy.

Şi colecţia lui Rick Owens degajă un aer de bărbat care se ascunde, mai mult decât îi stă de obicei în fire acestui creator. Design-ul curat, în linii drepte, sugerează vulnerabilitate şi dorinţa de a se adăposti, precum şi simplitate şi confort.

Jean Paul Gaultier excelează în folosirea croiurilor care urmează cam prea îndeaproape linia corpului, pentru a crea o vitalitate brută. Pantalonilor strâmţi şi jachetelor lucioase li se adaugă teribile hanorace supradimensionate din piele capitonată şi alte materiale care strălucesc.

"

3 comentarii:

Cadouri spunea...

Dar Louis Vitton are preturi cam mari

Valy spunea...

Am căutat ceva pe la noi dar încă nu am nu am găsit reduceri.
Stop! Ştiu cum m-aţi găsit! Ati tastat "cadouri Sf Valentin Botosani" şi au ieşit posturile mele.Indirect este o lecţie foarte bună pentru comercianţi şi publicitari.

Valy spunea...

Pentru "Cadouri": Vă accept linkul cu plăcere pentru ambele posturi. E o modalitate inteligentă de a vă promova - cel puţin în primă fază! Poate ne imaginăm şi alte posibilităţi.