marți, 25 ianuarie 2011

Facebook, o cale mai uşoară către sex

Facebook, o cale mai uşoară către sex: "
Aproximativ patru din cinci femei şi trei din cinci bărbaţi consideră că folosirea reţelelor de socializare precum Facebook sau Twitter, a sms-ului sau a messengerului determină cuplurile nou formate să ajungă mai devreme la relaţii intime, arată un studiu recent.
Cu toate acestea, doar 38% dintre femei spun că s-au culcat cu partenerul încă de la primele întâlniri doar pentru că relaţia lor intimă debutase deja pe Internet.
Aceeaşi cercetare mai arată că smart phone-urile şi laptopurile sunt jucăriile de ultimă generaţie care duc la … dormitor. 80% dintre femeile şi 58% dintre bărbaţii care le folosesc sunt de părere că aceste ”instrumente” de socializare facilitează accesul la sex. În acest sens, sms-ul este numărul unu, mai ales în rândul femeilor, pentru că permite iubiţilor să păstreze legătura în permanenţă.
Fericirea e pe net
Studiul mai arată că 70% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi continuă să folosească Google sau alte instrumente online pentru a identifica potenţialii parteneri. Nici Facebook nu se lasă mai prejos, astfel că aproape jumătate dintre utilizatorii celebrului site de socializare au lansat sau au primit o ofertă de întâlnire romantică prin mesajele sau chat-ul Facebook. Dacă aceasta a fost acceptată sau nu se vede imediat din schimbarea profilului la secţiunea ”Stare civilă”, unde apare menţionat, chiar după prima întâlnire: ”Într-o relaţie cu…”
Cu inima frântă, dar prieteni
Dar Facebook-ul rămâne primul şi la capitolul ”Cum ne despărţim”, 43% dintre femeile şi 27% dintre bărbaţii prezenţi la cercetare mărturisind că le este mult mai comod să dea papucii printr-un mesaj privat pe Facebook decât faţă în faţă. Cu toate acestea, aproape toţi cei cărorara reţeaua de socializare le-a frânt inima nu au ales să îi scoată pe ”foşti” din lista de prieteni, ci chiar le vizitează cu regularitate profilul.
O cercetare realizată de FaceBrands.ro arată că în România sunt 2.591.100 utilizatori de Facebook, dintre care aproape jumătate (1.252.440) şi-au completat la profil şi oraşul de provenienţă. Astfel, cei mai mulţi facebook-işti sunt din Bucureşti, (303.360), urmaţi de cei din Cluj-Napoca (105.100) Timişoara ( 90.780), Iaşi ( 84.440), Constanţa (61.860) şi Braşov (56.720).


Nadina Dobrogeanu


N. red. Atenţie la aplicaţiile care vi se propun!
"

Niciun comentariu: