sâmbătă, 8 ianuarie 2011

EVENIMENT | Ai trupa de dans in Botosani? Inscrie-te acum la “Cupa Liceelor la StreetDance” | Vezi detalii

EVENIMENT | Ai trupa de dans in Botosani? Inscrie-te acum la “Cupa Liceelor la StreetDance” | Vezi detalii: "

Cupa Liceelor la StreetDance a ajuns la cea de-a cincea ediţie, provocând şi anul acesta tinerii liceeni să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street-dance a anului. Peste 10 evenimente propuse, 18 judeţe reprezentate, peste 50 de trupe înscrise şi premii în valoare de 10.000$: aceasta este “reţeta” de succes a Cupei Liceelor la StreetDance 2011!


Ca şi în anii precedenţi, Cupa Liceelor la StreetDance va reuni pe scenă tineri talentaţi, pasionaţi de dans şi dornici de a primi aplauzele publicului, nume celebre din showbiz-ul autohton şi dansatori deja consacraţi.


Pentru a participa în competiţie, liceeni trebuie să-şi alcătuiască o trupă din minim patru şi maxim zece membri, alături de care să pregătească o serie de momente de dans. Odată constituită trupa, înscrierea se poate face online, pe http://cupaliceelor.streetdance.ro , în pagina aferentă judeţului, până la data de 5 februarie 2011.


Noutatea celei de-a cincea ediţii o reprezintă numărul de probe şi complexitatea acestora. Dacă în anii precedenţi, trupele realizau un singur moment artistic în care înglobau mai multe stiluri de dans, anul acesta liceenii vor prezenta în faţa juriului şi publicului un show tematic propriu, un colaj impus, crew battle şi un moment de imitaţie – în care îşi vor reprezenta pe scenă artistul preferat. Regulamentul competiţiei este disponibil pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament.html .


Competiţia de pe scenă va fi dublată de o alta, în mediul online. Pentru că se caută cei mai înfocaţi fani ai Cupei Liceelor la StreetDance, tuturor celor care doresc să susţină evenimentul, organizatorii le-au lansat o provocare cu… premii – mai multe despre aceasta, aici: http://cupaliceelor.streetdance.ro/public/concursuri.html.


Suprizele nu se vor lăsa aşteptate nici de către spectatori! Concerte, tombole cu premii atractive, muzică bună şi, de ce nu… şansa de a se face la rândul lor remarcaţi ca dansatori.


Între timp, nu uitaţi să marcaţi în calendar datele stabilite până acum pentru ediţia a cincea a Cupei Liceelor la StreetDance 2011:


19 februarie – etapa I de calificare, dedicată echipelor din Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


26 februarie – etapa II de calificare, dedicată echipelor din Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


06 februarie – etapa locală Iaşi – sala GAUDEAMUS a Casei de Cultura a Studentilor, Iaşi


12 februarie – etapa locală Bistriţa-Năsăud – Sala Polivalentă, Bistriţa


18 februarie – prima etapa locală Galaţi – Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi


19 februarie – a doua etapa locală Galaţi – Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi


26 februarie – etapa locală Constanţa


27 februarie – etapa locală Constanţa


05 martie – Finala pe Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


12 martie – etapa de calificare “Alte judeţe” şi Marea Finală Naţională – Princess Club, Bucureşti (aici vor participa trupele de dans din Botosani)


Sponsori ai evenimentului: ACA-Demia Group (www.aca-demia.ro), Laser Maxx (www.lasermaxx.ro), Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), Dor de Bucovina (www.dordebucovina.ro), Princess Club (www.princessclub.ro).


Parteneri media: Music Channel (www.1music.ro), Radio 21 (www.radio21.ro), www.220.ro, Şapte Seri (www.sapteseri.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), Status Pimp (www.statuspimp.ro), www.metropotam.ro, www.monden.info, Elevate (www.elevate.ro), www.calificativ.ro, www.anyplace.ro, www.tillate.com, www.hipmag.ro, www.radardemedia.ro , www.sofresh.ro, www.bronews.com, www.evenimente-bucuresti.ro, www.hiphopbog.ro, www.onlinestudent.ro, www.escoala.ro, www.diseara.ro, www.ellipsemedia.ro, www.viatadeliceu.ro, www.presainblugi.com, www.scolidans.ro, www.UZR.ro, www.infodance.ro, www.dancenews.ro.


Sursa: radardemedia.ro

"

Niciun comentariu: