sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Anul voluntariatului la Botoşani




Centrul Europe Direct împreună cu Asociația B-Right Media au lansat oficial Anul Voluntariatului la Botoșani. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Colegiul Național A.T.Laurian, în prezența elevilor care urmează cursurile de eurojurnalism multimedia organizate de Centrul Europe Direct Botoșani.
Prima activitate care se va desfășura sub auspiciile Anului Voluntariatului va fi Seara Voluntarilor Botoșăneni, un spectacol planificat pentru finele acestei luni, în cadrul căruia vor fi acordate diplome voluntarilor care activează pe lângă ONG-urile locale. Fiecare organizație din Botoșani își poate nominaliza pentru acest eveniment un număr maxim de cinci voluntari.
Spectacolul  va fi completat de momente artistice, de muzică și dans, asigurate de Asociația Culturală Vis de Artist și Clubul de Dans Sportiv Unik Dance.
În cadrul întâlnirii de sâmbătă a fost organizat un concurs pentru desemnarea prezentatorilor spectacolului. Juriul a fost format atât din reprezentanți ai organizatorilor - Centrul Europe Direct și Asociația B-Right Media - cât și din tineri de la cursul de eurojurnalism. În urma votului au fost desemnate câștigătoare Alexandra Obreja și Roxana Amancei.
Pentru mai multe detalii referitoare la acest eveniment vă rugăm să accesați adresa blogul Asociației B-   Right Media: http://b-rightmedia.blogspot.com/   sau transmite un e-mail la adresa asociatiabrm@gmail.com

Niciun comentariu: