miercuri, 12 ianuarie 2011

Rodica Culcer moderează, în locul Irinei Păcurariu, emisiunea Judecă tu!

Rodica Culcer moderează, în locul Irinei Păcurariu, emisiunea Judecă tu!: "

Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport, va modera, începând de mâine, emisiunea Judecă tu!, în locul Irinei Păcurariu, gazda de până acum a programului de pe TVR1.

Irina Păcurariu renunță la emisiunea Judecă tu!, pe care a moderat-o din 7 octombrie și până în prezent, pentru a se implica total într-un proiect mai amplu, tot pentru TVR, Culoarele puterii.

Rodica Culcer, director DEIS:

„Intru în această emisiune ca jurnalist şi pentru că eu sunt de părere că orice manager trebuie să conducă şi prin exemplul personal. Eu am crezut de la început în Judecă tu!, program realizat de Direcţia Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) şi este de datoria mea să suplinesc absenţa Irinei Păcurariu pentru ca emisiunea să crească în continuare.”, a declarat Rodica Culcer, noul moderator al emisiunii Judecă tu!, într-un comunicat al TVR.

Despre noul proiect al Irinei Păcurariu

„De mai multe luni lucrez la un proiect mai amplu, tot pentru TVR, Culoarele puterii, care vorbeşte despre relaţia cu România a unor străini, oficiali sau nu, pentru care România a însemnat ceva în ultimii 20 de ani”, spune Irina Păcurariu (foto). Printre ei, Prinţul Charles şi Ziad Alahdad, primul reprezentant al Băncii Mondiale în România.

“Proiectul înseamnă deplasări în străinătate şi fiind vorba de personalităţi atât de importante, agenda întâlnirilor o stabilesc acestea. Ţin mult la acest proiect şi vreau ca atunci când va fi difuzat să fie unul de cea mai bună calitate. Am decis că implicarea mea în el va fi sută la sută în următoarea perioadă.”, a declarat Irina Păcurariu, moderatoarea emisiunii Judecă tu! din 7 octombrie până în prezent.

Rodica Culcer va discuta în prima sa emisiune despre perspectivele și limitele Uniunii Europene

În prima ediţie din acest an a emisiunii Judecă tu!, Rodica Culcer va discuta despre Uniunea Europeană, despre perspectivele şi limitele ei, cu invitaţii: europarlamentarul PSD Adrian Severin, consilierul prezidenţial pentru Afaceri Europene, Leonard Orban şi Cristian Ghinea, director al Centrului de Politici Europene.

Despre Judecă tu!

Judecă tu! este o emisiune interactivă care implică telespectatorii prin faptul că ei pot vota pro sau contra subiectului dezbătut în studio. Emisiunea Judecă tu! pune în discuţie teme importante ale societăţii actuale. Programul este transmis, în direct, în fiecare joi, de la ora 21.00.

Invitaţii permanenţi ai emisiunii sunt eseistul Andrei Cornea şi filosoful Mihail Neamţu. Primele 11 ediţii, moderate de Irina Păcurariu, au fost transmise de TVR 1 în perioada 7 octombrie – 16 decembrie 2010.

"

Niciun comentariu: