miercuri, 12 ianuarie 2011

ÎN LIGA MARE: Paginademedia.ro a intrat în BRAT

ÎN LIGA MARE: Paginademedia.ro a intrat în BRAT: "

Un pas normal în evoluția unui publisher profesionist: Paginademedia.ro a intrat, din luna ianuarie, în Biroul Român de Audit al Tirajelor – BRAT, organizație care are include majoritatea publisherilor mari din România, dar și agenții de publicitate și mari clienți.

Datele de trafic ale paginademedia.ro vor fi monitorizate de Studiul de Audiență și Trafic pe Internet – SATI.

Prin intrarea în BRAT, Paginademedia.ro va putea oferi agențiilor și clienților de publicitate cifre de trafic recunoscute de actorii industriei.

Studiul de Audienţă şi Trafic Internet – SATI este realizat după o metodologie acceptată la nivel internaţional, utilizată cu succes în ţări ca Austria, Germania, Spania sau Elveţia şi oferă informaţii detaliate referitoare la traficul, audienţa şi profilele vizitatorilor site-urilor din România.

În Departamentul de internet al BRAT sunt aproape 100 de publisheri cu activități online, printre care Ringier, Intact, Sanoma Hearst, Cancan, Editura Evenimentul zilei și Capital, dar și editori web precum Hotnews, Internet Corp, Apropo Media și Neogen. Lista membrilor SATI, pe site-ul BRAT, AICI.

Scrisoare de acceptare a site-ului Paginademedia.ro în Biroul Român de Audit al Tirajelor:




"

Niciun comentariu: