vineri, 11 februarie 2011

MONDEN | Corina Caragea nu tine cont de Valentine’s Day | GALERIE FOTO

MONDEN | Corina Caragea nu tine cont de Valentine’s Day | GALERIE FOTO: "

Vedetele Romaniei par sa se detaseze din ce in ce mai mult de sarbatoarea Valentine’s Day. Corina Caragea sustine ca nu tine cont de aceasta zi si nu asteapta niciun cadou din partea iubitului ei….

Din ce in ce mai multi romani se detaseaza de Valentine’s Day, neconsiderand-o o sarbatoare menita poporului roman. Printe ei, si vedete care sustin acest lucru zilnic.

Dupa Lucian Mandruta sau Mihai Morar, iata ca si Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, este de parere ca Valentine’s Day nu ar trebui sarbatorita de romani. Frumoasa bruneta nici nu asteapta vreun cadou pe 14 februarie.

“Ma surprinde aglomeratia din magazine si ma uimeste spiritul de negustor al romanului care profita de aceasta ocazie pentru a face bani. Totusi ma bucura sa vad in jur oameni tinandu-se de mana, fericiti si indragostiti. Iti da o stare buna. Nu astept un cadou de Sf. Valentin, de vreme ce nu tin cont de aceasta sarbatoare. In general imi plac cadourile sincere”, a spus Corina Caragea, care este implicata intr-o relatie stabia si discreta cu Bogdan Rusea.


sursa: Agentia de Presa Monden

GALERIE FOTO:

"

Niciun comentariu: