luni, 28 martie 2011

28 martie: Mircea Badea a câştigat 20.000 de euro din publicitate, anul trecut

28 martie: Mircea Badea a câştigat 20.000 de euro din publicitate, anul trecut: "

“Veniturile mele din publicitate (în 2010 -n.r.) s-au ridicat la circa 20.000 de euro, plus o maşină al cărei preţ de catalog este aproximativ 35.000 de euro”, a declarat Mircea Badea pentru Gândul.

Realizatorul emisiunii În gura presei apare de astăzi la tv într-o nouă ipostază. Îmbrăcat în armura unui cavaler medieval, el promovează, într-un spot publicitar, imaginea unei companii care oferă echipamente şi soluţii de protecţie a muncii.

“A fost o experienţă înfiorătoare”, povesteşte Badea despre experienţa filmărilor în armura grea de câteva zeci de kilograme. Reprezentanţii Renania, compania beneficiară a reclamei în care joacă realizatorul TV, estimează că valoarea a rate card a primei faze a campaniei lor la jumătate de milion de euro.
De ce s-a îmbrăcat Mircea Badea în armură. Vezi cât a câştigat realizatorul TV din publicitate, anul trecut


Adevărul Holding s-ar putea extinde în mai multe ţări din Balcani, ţintind şi piaţa din Georgia, în timp ce în România pregăteşte lansarea unui post de radio online.
Simona David corporate affairs manager Adevărul Holding a declarat pentru DailyBusiness.ro că se lucrează la crearea platformei multimedia integrate, existând preocupări pentru strategia de dezvoltare a grupului. ”Ne gândim încotro merge presa azi şi ne orientăm către tineri, pentru că ei ne vor citi în viitor” , a adăugat Simona David.

În ceea ce priveşte extinderea, Ovidiu Nahoi, redactorul şef al biroului Adevărul Europa ne-a spus că un grup de presă nu mai poate avea succes dacă activează pe o singură piaţă.
Adevărul vrea extindere în Georgia şi pregăteşte un post de radio pentru România

Cătălin Tolontan şi Iulian Comănescu se număra printre câstigatorii celei de-a şasea ediţii a RoBlogfest, competiţia anuală a bloggerilor din România, scrie HotNews. Blogul tolo.ro a fost desemnat cel mai bun blog de jurnalist, iar comanescu.ro a fost declarat cel mai bun blog despre comunicare. Cel mai popular blog a fost desemnat prinbrasov.ro. Clasamentul final a fost publicat pe RoBlogfest.ro.

Blogurile nominalizate au fost împărţite în trei categorii mari: Personal şi Infotainment; Profesional; Comunicare şi Social Media. La prima categorie câstigatorii au fost desemnaţi de către votul publicului, iar în cazul celorlalte două categorii învingătorii au fost desemnaţi de către juriu.
Cele mai bune bloguri româneşti, premiate la RoBlogFest 2011

În această seară va avea loc gala celor mai importante premii ale cinematografiei româneşti. Andi Moisescu, gazda evenimentului, va aduce în faţa telespectatorilor nume importante ale filmului autohton, cu regizori, actori şi scenarişti care s-au afirmat atât în ţară, cât şi la nivel internaţional. Începând cu ora 19.00, în direct la Pro Cinema, Amalia Enache şi Mircea Solcanu vor întâmpina şi vor intervieva vedetele aflate pe covorul roşu, iar de la ora 20.00, timp de trei ore, se va desfăşura gala propiu-zisă, scrie Evenimentul Zilei.
Gala Premiilor Gopo 2011, în direct la Pro Cinema

Cofondatorul Google Larry Page revine la finele săptămânii viitoare, pe 4 aprilie, în poziţia de director general, şi pare hotărât să simplifice procesul decizional la vârful companiei, să reducă birocraţia şi să consolideze solidaritatea dintre angajaţi, scrie Mediafax.
Page a luat deja măsuri pentru a reduce birocraţia gigantului cu 24.000 de angajaţi şi pentru a schimba comportamentul companiei, de o structură greoaie la start-up vioi, potrivit unui material Wall Street Journal (WSJ).
Google a anunţat în luna ianuarie că CEO-ul Eric Schmidt (55 de ani) va fi înlocuit de Larry Page (38 de ani).
Larry Page va prelua vineri conducerea Google, hotărât să reducă birocraţia din companie

Pe 31 martie va avea loc cea de-a doua ediţie a Mobile Advertising Congress, eveniment destinat publicităţii pe telefonul mobil, scrie HotNews. Potrivit unui comunicat de presă, printre vorbitori se vor număra Tomas Matl, Principal Product Manager, Vodafone Group, Thomas Labarthe, VP Mobile Advertising, Alcatel-Lucent, Eric Urdahl, Chief Sales Officer, Madvertise, Florian Gmeinwieser, Managing Director, Plan.net mobile, Aleksandar Krstic, Region Manager Adriatic, IQ mobile, Ronald Cornelisse, Senior Business & Market Development Manager, Tekelec Netherlands şi Alberto Salucci, Innovation Manager, MediaCom Italia. Evenimentul este organizat de The Marketer Group, în parteneriat cu Vodafone România.
Pe scurt: Conferinţă pe tema publicităţii pe mobil

După divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu e pe cale să-şi îndeplinească marele vis: să joace în telenovela al cărui subiect este chiar viaţa ei, scrie Click. Oana negociază intens în aceste zile cu Kanal D, însă şi alte televiziuni o vor cu orice preţ.
Zăvoranu, liber la sex în telenovela despre viaţa ei

Ultima ediţie a emisiunii The Oprah Winfrey Show, care are o vechime de 25 de ani, va fi difuzată pe 25 mai, celebra realizatoare de televiziune urmând să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, Oprah Winfrey Network (OWN), scrie DailyBusiness.ro, care citează Reuters.
Ultima ediţie a emisiunii “The Oprah Winfrey Show” va fi difuzată pe 25 mai

"

Niciun comentariu: