luni, 7 martie 2011

Distribuitorul de presă Rautakirja şi-a luat certificat ISO

Distribuitorul de presă Rautakirja şi-a luat certificat ISO: "
Rautakirja (fostul Hiparion), unul din cei mai mari distribuitori de presă din România, a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii, în conformitate cu cerinţele standardului internaţional ISO 9001:2008.
Rautakirja România a primit certificarea Sistemului de Management al Calităţii pentru domeniul de distribuţie de presă pentru o perioadă de 3 ani.

Sistemul de Management al Calităţii implementat de Rautakirja România, politica companiei şi obiectivele de calitate au fost evaluate potrivit standardului ISO 9001:2008 în cadrul unui audit care a avut loc la sfarşitul anului 2010.

Certificarea ISO a fost realizată cu succes prin intermediul RINA, organism de certificare acreditat care efectuează evaluări ale sistemelor de management faţă de cerinţele standardelor naţionale şi internaţionale de calitate.
Despre Rautakirja România
  • Distribuitorul de presă din România face parte din compania finlandeză Rautakirja Oy şi dispune de o acoperire la nivel naţional şi de o prezenţă continuă pe piaţă, din 2004.
  • Rautakirja este unul dintre cei mai importanți distribuitori de presă din România. Compania distribuie presă pentru aproximativ 15-20% din piața din România. Totodată, compania finlandeză deține și o rețea de 30 de magazine proprii sub brandul R-Kiosk.
  • Rautakirja Oy face parte din Sanoma Group, un puternic grup media european, cu operaţiuni în peste 20 de ţări.


"

Niciun comentariu: