luni, 14 martie 2011

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile: "

B1 TV se relansează la câteva luni după ce Sorin Oancea (ex Antena 3) a preluat jumătate din postul de televiziune.

Joi seara, noul B1 TV se deschide cu principalul jurnal de știri al postului, prezentat de Sanda Nicola.

Ce emisiuni sunt programate în prima zi, pe 17 martie, în continuare:

După Știrile B1 prezentate de Sanda Nicola, programul continuă cu talkshow-ul realizat de Robert Turcescu, cu Ion Cristoiu în platou. Tot în prima zi în noua formulă, B1 TV a programat meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna anului trecut. Gala de box va fi comentată de Mihai Craiu și Mihai Leu.

De altfel, B1 TV va trasmite în direct, câteva zile mai târziu, meciul de box pe care Lucian Bute îl va disputa la Montreal împotriva lui Brian Magee.

Sfârșitul de săptămână va aduce alte două noi emisiuni în grila postului B1 TV. Vineri seara, va fi difuzat programul “Nemuritorii“, dedicat marilor actori români. Sâmbătă seara, la două săptămâni față de data anunțată inițial, artistul Mihai Mărgineanu debutează ca gazdă a show-ului Bazar Bizar.

Alte producții vor intra pe post săptămâna viitoare. Printre acestea, emisiunea tabloidă Cancan TV, care va fi prezentată de Adrian Artene, după cum paginademedia.ro a anunțat aici. Luni este planificat și noul matinal, cu Ioana Molla, Cătălin Petre și Cătălin Oprișan (așa cum paginademedia.ro a scris aici).

În noua formulă de la B1 TV este inclus și un late-night show, care îi va avea ca gazde pe jurnaliștii Radu Banciu și Radu Naum. Mihai Jurcă (ex Antena 3) va prezenta un program dimineața, între orele 10.00 și 12.0


"

Niciun comentariu: