miercuri, 20 aprilie 2011

„Eliberarea" micuţei Irina Columbeanu, văzută din elicopter | Romania Libera

„Eliberarea" micuţei Irina Columbeanu, văzută din elicopter | Romania Libera: "Zoom-ul aparatului de filmat urmărea orice mişcare de la intrarea în Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Mii de telespectatori aşteptau cu sufletul la gură „eliberarea' micuţei Irina Columbeanu. Toate televiziunile de ştiri transmiteau în direct evenimentul, iar elicopterul de la Realitatea TV survola domeniul de la Izvorani.

Toată această desfăşurare de forţe dădea senzaţia unui eveniment excepţional, de importanţă majoră pentru România. Un cutremur sau o inundatie ar fi fost eclipsată de „drama' de la Izvorani. După plecarea Monicăi Columbeanu cu fetiţa, tabloidele au anunţat cu breaking news evenimentul.

Adevărata dramă este însă a copilei Irina, care se află în mijlocul unui război mediatic pornit de părinţii săi, care fiecare doreşte să o aibă în custodie. Oare cum se simte această fetiţă? Mai poate să rămână normală, mai are timp de joacă sau trebuie tot timpul să repete replici pentru camera de filmat? Oare nu ar trebui amândoi părinţii să fie decăzuţi din drepturi?"

Niciun comentariu: