luni, 25 aprilie 2011

SHOWBIZ | Botosaneanca NARCISA Moisa are un nou videoclip impreuna cu TONI: “Hai nevasta mea”.

SHOWBIZ | Botosaneanca NARCISA Moisa are un nou videoclip impreuna cu TONI: “Hai nevasta mea”.: "

Narcisa Moisa impreuna cu Baby Minune

Tanara interpreta botosaneanca, Narcisa Moisa (20 de ani) are incepand de saptamana trecuta un nou videoclip la melodia “Hai nevasta mea”, unde canta impreuna cu Toni. Piesa de petrecere urmeaza sa se regaseasca in curand si pe un nou album al artistei produs de AMMA Record.

Pentru concerte, spectacole, nunti si petreceri private cu botosaneanca Narcisa Moisa puteti sa-l contactati pe impresarul Catalin Rotaru: telefon – 0723. 591. 595

Narcisa Moisa s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Botosani si a ajuns cunoscuta prin cantec si cu ajutorul vocei sale impresionante.

Provine dintr-o familie de lautari, cel mai cunoscut fiind Costel Moisa, unchiul lui Cristian Moisa, tatal Narcisei. Costel Moisa a fost cel care a înfiinţat Ansamblul “Trandafir Moldovenesc”, ce ulterior a luat numele de “Rapsozii Botoşanilor”.“Unchiul nostru ne-a iniţiat în muzică. Eu cînt de cînd aveam cinci ani. Am atestat de liber profesionist categoria I la orgă pentru muzică uşoară. Fratele meu, Sergiu, cîntă şi el la orgă, dar şi ca solist”, a dezvăluit in urma cu doi ani Cristian Moisa, pentru Evenimentul. Se consideră un om împlinit. Arta lăutărească s-a transmis din generaţii, în generaţii. Narcisa, unicul copil i-a călcat serios pe urme. Ba chiar îl şi întrece.

A jucat in telenovela “Inima de tigan”

A ajuns sa joace in telenovela “Inima de tigan”, unde a interpretat rolul unei canterete la carciuma. “M-am acomodat foarte repede cu cei de la filmari. Toata lumea e foarte sociabila. A fost o placere sa o vad pe doamne Flacarica si pe domnul State”, a declarat Narcisa pentru postul Acasa TV.

Cea mai cunoscuta piesa: Tigane tu ai amanta

Una din cele mai cunscute piese ale Narcisei este “Tigane tu ai amanta”, melodie ce a strans peste 2 mlioane de vizualizar pe YouTube. Usor, usor, Narcisa, ajutata de impresarul ei si de cei de la AMMA RECORDS a inregistrat zeci de piese cu diferiti interpreti, printre care Babi Minune, Alex de la Orastie, MR. JUVE si mult altii.

Articol: Ionut Tabultoc | foto: Facebook


GALERIE FOTO CU NARCISA MOISA


__________________ __________________


_______________


_________________


___________________


____________________


.


"

Niciun comentariu: