luni, 11 aprilie 2011

VIDEO + FOTO | Vezi o galerie foto de senzatie de la Pomarla – Roma (0-1 – Podariu 73).| BONUS – Rezumat video.

VIDEO + FOTO | Vezi o galerie foto de senzatie de la Pomarla – Roma (0-1 – Podariu 73).| BONUS – Rezumat video.: "



VIDEO | REZUMAT – NS POMARLA – AS ROMA 0-1 (Andrei Podariu 73)


doroftei_nsp.jpg


GALERIE FOTO – APASA | Vezi 20 de fotografii de la NS Pomarla – AS Roma (0-1)


NS POMARLA – AS ROMA 0-1

A marcat : A. Podariu (73)


Cronica: AS Roma.ro

AS Roma a invins astazi cu scorul de 1-0 in deplasare pe NS Pomarla, dupa un meci extrem de echilibrat.

Prima mare ocazie a primei reprize i-a aparinut lui Florin Ursuleanu, care a scapat singur catre poarta aparata de Axinte, dar a sutat putin pe langa poarta. Acelasi Ursuleanu a ajuns la 7 m de poarta romana si a sutat puternic, insa Axinte a respins in corner. AS Roma a ripostat, dar vantul puternic a facut ca poarta gazdelor sa nu fie pusa in pericol. Ultima mare ocazie a primei reprize a apartinut tot gazdelor. Sutul unui jucator pomarlean a fost deviat de vant si i-a pus mari probleme lui Axinte care a respins cu greu in corner. Cu 10 minute inainte de finalul primului mitan, Ionut Puntea atinge mingea cu mana in propriul care, dar centralul Dumitru Branza lasa jocul sa continue.

In partea secunda jucatorii romani au iesit de la cabine mai motivati, fiind certati de antrenorul Daniel Schiopu pentru faptul ca nu au sutat la poarta pentru a pune in pericol poarta aparata de pomarleanul Damian. In minutul 60, Florin Ursuleanu a inscris pentru 1-0, dar tusierul Radu Cretu a anulat golul pentru o pozitie clara de ofsaid. In mintul 73, Andrei Podariu primeste o pasa de la Maxim, suteaza din intoarcere de la 17 m si il invinge pe Damian.Meciul a fost intrerupt timp de 2 minute in minutul 75, atunci cand o furtuna puternica a pus stapanire pe localitatea Dumbravita. Gazdele au pus din nou in pericol poarta romana, insa Axinte a prins un meci de zile mari si nu a lasat ca mingea sa intre in poarta.

AS Roma | Axinte – Doroftei, Luca, Apatie, Bucatariu – Nicorici, Maxim, Vasilachi, Danila – Ciobanu S. , Podariu. Antrenor Daniel Schiopu.

NS Pomarla | Damian – Chiriac, Chelariu, Puscasu, Asoltanei, Peleneagra, Puntea, Surugiu, Ursuleanu, Bolici, Manea. Antrenor Dumitru Chelariu.



Sursa: AS Roma.ro


.

"

Niciun comentariu: