joi, 19 mai 2011

Vadim se scuză şi nu prea în războiul cu Cristoiu: "Am glumit" - Justiţie > EVZ.ro

Vadim se scuză şi nu prea în războiul cu Cristoiu: "Am glumit" - Justiţie > EVZ.ro:
comentariu:
"ATENTIE . Personele cu functii in UTC si PCR erau OBLIGATE sa fie informatori si colaboratori ai securitatii,in virtutea JURAMINTULUI LOR DE MEMBRU PCR ,prin care se obligau sa SERVEASCA orinduirea socialista. Securitatea nu ii recruta IN MOD OFICIAL (cu dosar de infromator sau colaborator) ca informatori sau colaboratori deoarece ar fi fost PREA DEGRANDANT pentru ei,in conditiile cind securitatea era SUBORDONATA partdidului comunist.
NU EXISTA IN ROMANIA SEF UTC SAU PCR ,CARE SA NU FI INFROMAT SAU COLABORAT INTR-UN ANUMIT MOMENT AL VIETII CU SECURTITATEA. 9inclusiv promovarea intr-o functie de conducere in UTC si PCR presupunea avizul prealabil al..Securitatii).

Raportat la cele de mai sus,Ion Cristoiu,ca sef UTC NU A AVUT DOSAR DE INFORMATOR SAU COLABORATOR AL SECURITATII (numai daca nu un securit i l-a facut inainte de a ajunge in furnctie de conducere in UTC) dar cu certitudine pasii lui de activist UTC s-au intilnit cu cei ai Securitatii si nu numai pasii dar si mina si pixul al lui Cristoriu cu hirtia alba si imaculata a securitatii.
Nu bunatatea excesiva a lui Cristoiu l-a facut sa se rezume la a pretinde doar scuze de la CVT ci constiinta faptului pe pe fond Vadim avea..dreptate."

Niciun comentariu: