joi, 9 iunie 2011

Cei mici pot fi afectați că Vitalie “o are mică”. Spotul a fost interzis

Cei mici pot fi afectați că Vitalie “o are mică”. Spotul a fost interzis: "

Reclama pentru OskarVitali o are mică” a fost interzisă de CNA pentru că afectează dezvoltarea fizică și mentală a minorilor. Ca să poată rula, reclama trebuie refăcută.

Membrii CNA au votat în unanimitate eliminarea de pe TV a spotului despre care reprezentanții agenției Next Advertising au spus că este “un pamflet“.

Click here to view the embedded video.

Cred că și noi beneficiem de prezumția de nevinovăție, nu putem pleca de la premisa că Vitali o are mică. Vitali era un pamflet în sine”, a spus Dragos Ionescu, reprezentant Next Advertising.

Ce s-a mai discutat la CNA?

Cristi Grigorescu, Managing Partner la Next Adevertising:

“Astfel de proceduri și decizii ne pot afecta munca pe viitor, vrem să înțelegem prin ce prismă trebuie să judecăm lucrurile. Noi am făcut o convenție în reclamă, nu încercăm să arătăm realitatea așa cum e, ar însemna să renunțăm la toate procedeele stilistice din publicitate”.

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Trebuie să știți că indiferent ce ați vrut să comunicați să respectați principiile de protecția minorilor, de asigurarea unei concurențe loiale și respectarea demnității umane.”

Dragos Ionescu, jurist:

“Cred că și noi beneficiem de prezumția de nevinovăție, nu putem pleca de la premisa că Vitalie o are mică. Vitalie era un pamflet în sine. ”

Cristi Grigorescu:

“Lucrăm cu clișee, nu lucrăm cu personaje reale.”

Reprezentantul Oskar:

“Din punct de vedere comercial, această reclamă își face treaba, vânzările încep să crească.”

Răsvan Popescu, președinte CNA:

“Mi se pare că singurul lucru care poate intra în discuție este dacă se încalcă protecția copilului.”

Citește și:


"

Niciun comentariu: