duminică, 25 septembrie 2011

Galerii foto: Europe Direct la Târgul ONG


Imagini de la Târgul ONG Botoşani


Un minut in scaunul cu rotile - o experienţă impresionantă alături de persoanele cu dizabilităţi


Câţiva prieteni şi parteneri ai Europe Direct la Târgul ONG Botoşani


Târgul ONG: Spectacol "Cheia Sol" oferit de Centrul Europe Direct



Tombola Europe Direct la Tîârgul ONG Botoşani



Publicatii Europe Direct la Târgul ONG Botoşani


Târgul ONG Botoşani - La standul Europe Direct



Evenimentul a fost organizat timp de 2 zile în cadrul proiectului "Voluntari de Botoşani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunităţii", finanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani.

Centrul Europe Direct a lansat, în prima zi de activitate, publicaţiile Buzz – şi Euro Buzz  - în 4  pagini şi  cu un  tiraj de 1000 de exemplare fiecare. Publicaţiile au fost împărţite participanţilor de micii jurnalişti de la Asociaţia „Adrian Enache”, parteneri ai EDIC Botoşani.
În cea de-a doua zi, timp de 10 ore în aer liber , Centrul Europe Direct a amenajat un stand propriu şi a oferit un spectacol prin partenerii de la Asociaţia „Cheia Sol”. Au fost distribuite gratuit circa 2000 exemplare din  publicaţii editate de Comisia Europeană şi Centrul Europe Direct Botoşani. A fost distribuit şi completat un chestionar privind activitatea EDIC din anul 2011 şi preferinţiele publicului botoşănean pentru tipurile de activităţi  Europe Direct în anul viitor. A fost organizată o tombolă cu premii. Au fost încheiate parteneriate cu diverse OGN participante. 
La Târgul ONG circa 30 de ONG-uri şi-au promovat activitatea la standuri.
În paralel, a fost organizat un concert susţinut de beneficiarii şi voluntarii organizaţiilor non-guvernamentale botoşănene. Au evoluat pe scenă copii, tineri şi adulţi cu şi fără dizabilităţi, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor culturale botoşănene, tinere talente locale. De asemenea a fost organizat un workshop de dans, iar voluntarii au iniţiat concursuri şi jocuri pentru copii.

Niciun comentariu: