sâmbătă, 22 octombrie 2011

Andi Rădiu (Gazeta Românească) la a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români ...

Andi Rădiu (Gazeta Românească) la a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români ...:


Vineri, 14 octombrie 2011, a avut loc a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români de pretutindeni care s-a bucurat de participarea unor reprezentanţi ai unor publicaţii din România, Canada, Statele Unite, Italia, Germania, Israel şi Kazahstan. În studioul de la Bucureşti, moderatori au fost Val Vâlcu, director DcNews, Marius Dobrescu, jurnalist TVRint şi Cristian Bucur, publicaţia Impact din Canada. Din partea Gazetei Româneşti a participat Andi Rădiu, prezent şi la prima ediţie.





Ca şi la prima ediţie, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie, evenimentul a fost organizat de ziarul Impact din Montreal şi RadioMetafora, în parteneriat cu DC News. Temele care au fost propuse şi dezbătute la această a doua ediţie sau referit criza economică văzută de românii de pretutindeni, integrarea României în Schengen şi cum pot sprijini românii de pretutindeni acest lucru, precum şi despre Forumul Românilor de Pretutindeni, care a avut loc la Bucureşti în perioada 29 septembrie – 1 octombrie .



Legat de criza economică, jurnaliştii români au prezentat situaţia actuală din ţările în care se află şi cum a afectat criza viaţa publică şi privată în comunităţile din care fac parte. Canada, până la urmă, rămâne una dintre ţările afectate cel mai

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: