luni, 31 octombrie 2011

Concursul |”Dansez pentru tine\” i-a atras Elenei foarte multi admiratori, dar si foarte multe barfe.

Concursul |”Dansez pentru tine\” i-a atras Elenei foarte multi admiratori, dar si foarte multe barfe.:


Ea a fost atacata dur de ziarele de scandal, ceea ce a determinat-o pe frumoasa din Chisinau sa rupa tacerea si sa acorde un interviu in exclusivitate, de la ea de acasa, pentru emisiunea “Povestiri adevarate”.



Elena Voscoboinic
continua sa fie in atentia presei. Nici bine nu s-au stins barfele care o legau de Radu Valcan, ca presa a inceput sa faca noi scenarii picante. S-a scris ca dupa ce a devenit celebra, iubitul frumoasei brunete ar fi facut adevarate scene de gelozie.


Daca la inceput nici nu baga in seama ceea ce scriau ziarele, Elena se simte acum amenintata de amploarea pe care au luat-o toate zvonurile.


S-a scris mai intai ca Elena ar avea o relatie mai mult decat apropiata cu Radu Valcan . Apoi, ca in afara de iubitul sau ar mai avea pe cineva, un barbat mai in varsta care ar fi jucat rolul de sponsor in viata ei. Dar care ar fi parasit-o, de asemenea, pentru ca Elena devenise prea cunoscuta. Ziarele de scandal o descriu pe Elena Voscoboinic ca pe o adevarata devoratoare de barbati bogati. Sunt voci care sustin ca basarabeanca ar fi fost data afara si din trupa de balet din Chisinau, din care facea parte pana sa vina la Bucuresti.


Desi este incoltita din toate partile, de ziarele de scandal, Elena incearca sa ignore barfele si zvonurile. Concursul “Dansez pentru tine” a facut-o cunoscuta, iar tanara nu are de gand sa se opreasca aici.


In interviul in exclusivitate acordat Povestirilor, Elena a vorbit despre aceasta situatie neplacuta pentru ea si pentru cei dragi.


„Suntem prieteni, eu si Radu, si ne-am distrat foarte bine, dar s-a terminat distractia in club. Relatia cu Dima, prietenul meu, continua foarte bine. Iubitul meu are o afacere cu tata, este inscris la masterat. A fost putin gelos, doar pentru ca am am fost departe doua luni. Toti barbatii sunt gelosi, ma iubeste, ma astepta aici, la Chisinau”, a declarat Elena.

Niciun comentariu: