duminică, 2 octombrie 2011

Galerii foto: Noaptea bibliotecilor Botoşani - 1-2 octombrie 2011


Asociaţia Vis de artist la Noaptea Bibliotecilor Botoşani




Din 2007, de la infiintare, Asociatia culturala Vis de Artist sarbatoreste in fiecare an Ziua Internationala a Muzicii pe 1 octombrie. In 2011, actiunea a fost cuprinsa in programul "Intalnirea de astazi", editia a XXIV-a, realizata in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Mihai Eminescu" si inscrisa in evenimentul "Noaptea bibliotecilor". Manifestarea moderata de prof. Catalina Constantinovici a beneficiat de sprijinul membrilor Asociatiei si a cuprins materiale informative despre omul si muzicianul George Enescu, pornind de la Universitatea de Arte din Iasi care-i poarta numele, audiind absolventi ai acestei facultati interpretand lucrari mai putin cunoscute, prezentari ale unor lucrari de grafica si de sculptura cu George Enescu, lucrari ale compozitorului cu influente populare, precum si alte surprize. Enescu a fost prezentat ca om, interpret, compozitor, pedagog, dar si ca voluntar de onoare pentru Crucea Rosie. O oportunitate pentru cei prezenti de a accede universul enescian prin preferintele personale: "Oedip", "Vocile stepei", Fuga din Suita pentru pian op.3, un prilej de a rasfoi carti, albume si partituri cu si despre George Enescu, din fondul de carte al Bibliotecii Judetene "Mihai Eminescu", in cadrul "Bibliotecii vii" organizate de Ziua Internationala a Muzicii.
Programul "Intalnirea de astazi" se deruleaza din decembrie 2008, cu sprijinul Muzeului Judetean Botosani si al Directiei de Sanatate Publica. 

-- 
prof. drd. Catalina Constantinovici,
presedinta Asociatiei culturale "Vis de Artist" Botosani
telefon: 0721133288
http://www.wix.com/visdeartist/visdeartist



Imagini de la acţiunea de lansare a paginii I like EURES la Noaptea Bibliotecilor Botoşani - Biblioteca Judeţeană


Concurs cu premii oferite de Europe Direct la Noaptea Bibliotecilor Botoşani

Concurs al micilor "Călători în Europa" îndrumaţi de profesorul Mihai Iacob cu premii oferite de Centrul Europe Direct , la Noaptea Bibliotecilor Botoşani.

Niciun comentariu: