joi, 27 octombrie 2011

Olteanca lui DiCaprio şi-a cumpărat frumuseţea cu 10.000 de euro

Olteanca lui DiCaprio şi-a cumpărat frumuseţea cu 10.000 de euro:

Mădălina Ghenea, românca care i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio, a plecat din Slatina ca să devină star în Italia.


Frumoasa olteancă, în vârstă de 24 de ani, a emigrat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. “A venit în ţară, a dat bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte”, a spus profesoara ei de balet, Maria Săvescu.


Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat “mama natură” cu ajutorul bisturiului. În ultimii ani, Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, după câteva vizite la medicul estetician, spun zvonurile de prin Slatina, oraşul ei natal.


Unde “a lucrat” cu bisturiul


Mădălina şi-ar fi făcut implant mamar, şi-ar fi ridicat pomeţii, şi-ar fi mărit buzele şi remodelat sprâncenele. Se pare că investiţia fotomodelului a meritat, pentru că aceste ajustări au

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: