joi, 3 noiembrie 2011

Războiul idolilor! Sergiu Nicolaescu îi datorează bani lui Nicu Covaci

Războiul idolilor! Sergiu Nicolaescu îi datorează bani lui Nicu Covaci:

Nicu Covaci a mărturisit că Sergiu Nicolaescu îi datorează plata drepturilor de autor pentru muzica din filmul “Nemuritorii”. Contrar afirmaţiilor liderului trupei Phoenix, regizorul dezminte şi îl acuză de minciună.


Cât despre suma care i s-ar cuveni din exploatarea filmului "Nemuritorii", Covaci a spus că nu ştie, "unii vorbesc de sute de mii", dar pe el nu atât suma îl deranjează. "Mă deranjează că nu are respect pentru un coleg de breaslă, că şi eu sunt un artist", a spus cântăreţul. Covaci a completat afirmaţiile sale cu cifre concrete, care îl incriminează pe regizorul Sergiu Nicolaescu. Filmul ar fi avut 7 milioane de spectatori, între anii 1974 şi 1976, potrivit reprezentanţilor săi legali. De asemenea, Nicu Covaci a mai spus că Sergiu Nicolaescu a făcut o firmă de producţie şi “vinde în continuare pe toată planeta” filmul “Nemuritorii” fără ca el să încaseze "un cent".


Războiul idolilor


“Acest Nicolaescu era unul din idolii mei. Aşa îţi pierzi idolii. Eram încântat de calitatea filmelor lui, iar când am fost invitaţi să facem muzică pentru Nemuritorii eram în al nouălea cer”, a spus Nicu Covaci, adăugând că trupa a fost în studiourile lui Sergiu Nicolaescu şi

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: