vineri, 28 octombrie 2011

Huidu, scos din grafic! Găinuşă va prezenta “Cronica Cârcotaşilor” alături de Codruţ ...

Huidu, scos din grafic! Găinuşă va prezenta “Cronica Cârcotaşilor” alături de Codruţ ...:

Şefii de la Prima TV au decis continuarea emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, Însă, fără Şerban Huidu, care va fi înlocuit de Codrut Keghes.


La pupitrul cârcotelilor, Mihai Găinuşă îl va avea alături pe “Dezbrăcatu”, promovat la rangul de co-prezentator, după ce Huidu a decis să se retragă din viaţa publică. În urma discuţiilor, şefii de la Prima TV au renunţat la planul iniţial, care presupunea ca Mişu să aibă în studio câte un invitat special la fiecare ediţie. Astfel, de săptămâna viitoare, emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” nu numai că va fi prezentată într-o altă formulă, dar şi formatul va fi uşor modificat.


Ediţie specială


Miercuri, 26 octombrie, “Cronica cârcotaşilor” a avut parte de o ediţie specială. Nu numai că Şerban Huidu şi-a anunţat retragerea din viaţa publică, implicit de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat, dar Mihai Găinuşă i-a invitat în platou pe Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Călin Goia, şi colegii din echipă – Codruţ Keghes, Octavian Pascut, Oana Ioniţă, Cristian Hrubaru, Bebeluşele Ioana şi Cristina. Împreună cu aceştia s-a decis ca emisiunea să meargă mai departe: “Spor la treaba, Cronica… ‘show must go on’”, a declarat Liana Stanciu.


Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: