vineri, 28 octombrie 2011

Andrei Pavel, dat afară din echipa României de Cupa Davis. ...

Andrei Pavel, dat afară din echipa României de Cupa Davis. ...:

După ce Andrei Pavel a fost dat afară din echipa de Cupa Davis a României, tenisul românesc stă pe un butoi cu pulbere. Toţi componenţii au cerut FR de Tenis, printr-o scrisoare deschisă, să-l repună în drepturi pe "Cneaz", susţinând că vor răspunde "prezent" în contextul revocării deciziei de demitere a căpitanului lor.


Scrisoarea remisă presei a fost semnată de toţi cei cinci jucători care ne-au reprezentat în ultima vreme în Cupa Davis, adică de Victor Hănescu, Horia Tecău, Victor Crivoi, Adrian Ungur şi Marius Copil. "Întreaga echipă de Cupa Davis a României observă, cu consternare, că motivele destituirii din funcţie a lui Andrei Pavel sunt mai degrabă subiective şi personale, nicidecum unele obiective, prin urmare demiterea în sine devine un act personal", au punctat tricolorii.


Hănescu şi colegii săi au precizat că nu au fost consultaţi niciodată de conducerea federaţiei cu referire la această hotărâre şi au avut şi un mesaj pentru Ruxandra Dragomir, preşedintele FRT, prin care i-a cerut să revină asupra deciziei de demitere a lui Pavel. "Noi, componenţii echipei de Cupa Davis a României, vom răspunde «prezent» la solicitările echipei pentru meciurile următoare în contextul revocării deciziei de demitere a căpitanului nostru",

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: