marți, 31 ianuarie 2012

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, cu verigheta pe deget

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, cu verigheta pe deget:

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 65 de ani, i-a oferit verigheta logodnicei sale, Brigitte Sfăt, 34 de ani. Vacanţa la Paris a fost un bun prilej pentru cei doi de a face o vizită la bijutier, pentru a-şi ridica verighetele, fapt care certifică intenţiile serioase de oficializare a relaţiei.


Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt se vor căsători cu acte în regulă. Cei doi s-au aflat la Paris într-o scurtă vacanţă, un moment excelent pentru îndrăgostiţi de a face şi un drum la bijutier, ca să-şi ia verighetele comandate încă de anul trecut.


Inelele sunt simple


Verighetele comandate la Paris nu sunt deloc scumpe, ţinând cont de averea lor. Cei doi îndrăgostiţi au ales o pereche de verighete din aur alb, clasice, subtiri şi simple, care au costat numai 1.000 de euro. "N-am avut timp să mergem să le ridicăm până acum. Sunt două verighete simple, foarte subţiri, finuţe, din aur alb. Mă simt foarte fericită lângă Ilie, e omul pe care-l iubesc atât de mult", a declarat, foarte emoţionată, Brigitte Sfăt. "Mi-a dat verigheta când am urcat în maşină. Nici nu cred că era cazul să aşteptăm un prilej special, pentru că era

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: