marți, 10 ianuarie 2012

Povestea incredibilă a elevei de 15 ani care a avut deja 150 de clienţi şi a proxenetei de aceeaşi vârstă

Povestea incredibilă a elevei de 15 ani care a avut deja 150 de clienţi şi a proxenetei de aceeaşi vârstă: Doi tineri din Gheorgheni, Harghita, apropiaţi de cunoscuţii fetelor implicate în scandal şi de şcoala în care învaţă, povestesc pentru EVZ cum s-au petrecut lucrurile cu cele două fete de 15 ani, una prostituată, alta proxenetă....

Comentariu:

Despre feciorie, virginitate

Sfatul nostru pentru tineri este sa nu se angajeze in relatii intime inainte de casatorie, pentru ca atunci, la vremea potrivita, sa-i poata darui partenerului de viata un trup integru, nepangarit, frumos si sanatos.

Iar jocurile sexuale, care pot duce la cadere, e bine sa fie evitate pentru ca emotiile pot deveni atat de explozive si pasiunea atat de puternica incat tinerii sa fie la un pas de cadere.

Voim sa facem referire acum la cei care se gandesc ca, dupa o tinerete zbuciumata si patimasa, se vor aseza la casele lor si vor duce o viata crestina. Ei nu tin cont de faptul ca sufletul nostru e ca o ceara in care se imprima toate faptele noastre, bune sau rele, ca dupa ani de zile traiti in desfrau, sufletul va fi bolnav si ca vindecarea se va obtine cu multa greutate.

Poate ati auzit de deviza ''Make love, not sex!''

Am vazut ca in ultima vreme aceasta deviza e slogan al unor tineri din Occident care, constienti de faptul ca sexul a devenit miezul oricarei povesti de iubire, protesteaza fata de intelegerea gresita a sexualitatii.

Ei observa cata publicitate se face pentru amorul in lift, pe plaja sau in alte locuri publice si isi dau seama ca s-a ajuns la o pervertire totala a dragostei.

Ce este interesant la acesti tineri protestatari?

Ca sunt constienti ca exacerbarea sexualitatii la care s-a ajuns in ziua de astazi nu a adus si un plus de dragoste.
Totusi, ei nu inteleg ca viata sexuala a tinerilor necasatoriti poarta pecetea pacatului, ci au inteles doar ca placerea sexuala nu poate fi centrul unei relatii. Ei sunt sustinatorii unei sexualitati coplesite de iubire. Numai ca o astfel de pozitie este utopica. Spunem ca nu noi stabilim ce e bine si ce e rau.

Ca, daca Dumnezeu nu ar exista, atunci am fi de acord cu modul in care inteleg ei deviza de mai sus.

Dar, pentru ca Dumnezeu exista, noi intelegem deviza tocmai ca pe un imbold pentru casatorie: cei care se iubesc sa caute sa primeasca binecuvantarea dumnezeiasca pentru dragostea lor.

Asa e in viata.

Faptele noastre sunt judecate de Dumnezeu, nu de noi.

Dar faptele noastre sunt pasaportul nostru spre Rai sau spre Iad.

Pentru ca ne dam seama ca nu de amenintari cu chinurile vesnice aveti nevoie, va repetam ca cei care au incercat sa-si intemeieze o familie fara sa tina cont de voia lui Dumnezeu au esuat.

Chiar aceste suferinte si singuratatea pe care le implica aceste esecuri sunt o pregustare pamanteasca a iadului.(P.S. Andrei Andreicut - ''Mai putem trai frumos?''; Danion Vasile - ''Cartea Nuntii'')

Astazi toata lumea „buna” arata sexy si face sex?

Crezi ca asta-i haios?

E trendy?

Într-adevar, multi masoara respectul cu cantitatea si frecventa sexului afisat sau practicat, dar nu fac altceva decat sa se conformeze la o noua religie si sa traiasca dupa retetele filmelor si revistelor.

Afirmarea personalitatii inseamna insa altceva si mai ales auto-control.

Controleaza-ti vointa mai mult decat fiziologia.



Cat de multi adolescenti care au facut sex se mai afla impreuna?


Ce rau e in a face sex cu cineva pe care il iubesti atat de mult? Si mai ales daca esti sigura ca va tine pentru totdeauna? Ei bine, cele mai multe relatii dintre adolescenti nu dureaza. Doar pentru ca trupurile lor sunt apte pentru sex nu inseamna ca si mintea si inima lor este.

Sarcina si bolile nu sunt singurele feluri in care sexul te poate rani.
Contraceptivele si prezervativul esueaza mult mai des decat iti inchipui. De fapt, „sexul sigur” e un mit.

Dar chiar daca ai avea „noroc”, sexul fara iubire durabila raneste intotdeauna: dupa o scurta placere – daca e si aceea – urmeaza nesiguranta, mania si ura de sine pentru a te fi lasat folosita.
Doar virginitatea te face integra si neposesibila.

Poate iti imaginai ca era iubire, dar n-a fost decat sex.

Cand faci sex cu cineva e foarte greu sa spui ce anume iubesti: persoana sau sexul.
Pe calea asta nimic mai usor sa te afli intr-o relatie sau chiar casatorie cu cine nu trebuia. A astepta pana la casatorie te ajuta sa-ti dai seama daca e cu adevarat persoana potrivita.


Si ce daca? Sexul poate fi uneori doar o distractie.


De ce sa nu fie sexul serios doar uneori? Tocmai pentru ca poate rani atat de usor si atat de profund. În sex esti tu insati cu ce ai mai intim si n-ai cum sa te distrezi cu asta decat renuntand la stima fata de tine.

A face sex nu te asigura ca veti ramane impreuna!

Multime de adolescenti cauta si accepta sa faca sex pentru a „tine” pe cineva. Si apoi acela tot ii paraseste. Daca e obligatoriu sa faci sex cu cineva pentru a-l pastra, chiar merita sa-l pastrezi?

Dupa sex cu cineva despartirea e mult mai dureroasa?

Cand te increzi in cineva foarte mult si acela te paraseste te simti abuzata si folosita.
De fapt, sex poti sa faci de multe ori, dar virginitatea o pierzi numai o data.
Daca o dai cui nu trebuie, nu mai e nevoie de un copil sau o boala ca sa te doboare.
Asa ca, asteapta.
O sa fi surprinsa cat de bine iti va fi.

Nu e virginitatea o renuntare?

Nu tocmai.

Virginitatea nu e nici doar abtinere, nici doar amanare, ci un preludiu.

Te poti pregati acum prin virginitate ca sa te darui mai tarziu celui iubit deplin si exclusiv.

Virginitatea nu e o aberatie, ci alegerea de-a fi tu insati!


Niciun comentariu: