joi, 19 ianuarie 2012

VIDEO Mugur Ciubăncan, românul care a impresionat China

VIDEO Mugur Ciubăncan, românul care a impresionat China:

Cântăreţul român de muzică pop Mugur Ciubăncan, originar din Maramureş, a reuşit să impresioneze publicul chinez şi să îşi construiască o carieră de succes în această ţară asiatică, după ce a decis ca repertoriul său să includă piese în dialectul mandarin.


Interpretul român, în vârstă de 29 de ani, căruia chinezii îi spun "Wei Hua", a vizitat China în urmă cu 11 ani. Deşi avea doar 18 ani pe atunci, el înregistrase deja două albume în România şi era invitat la numeroase emisiuni difuzate de posturile de televiziune româneşti. "Am făcut Şcoala de Arte din Bucureşti, unde aveam câţiva prieteni foarte buni din China. Le plăceau cântecele mele, iar mie îmi plăceau cântecele lor chinezeşti", a spus Mugur Ciubăncan.


A fost remarcat la karaoke


Graţie prietenilor săi chinezi, el a avut şansa să le viziteze ţara în 2000 şi să cânte în cadrul unor concerte. Când a ajuns în China, tânărul cântăreţ din România era fascinat de karaoke: "Pe vremea aceea, serile de karaoke erau organizate în săli foarte mari, cu multe mese şi cu un spaţiu mare la mijloc. Erau adevărate săli de karaoke. Îmi place mai mult acel format decât cel de astăzi,

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: