vineri, 3 februarie 2012

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai dorite femei din lume GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai dorite femei din lume GALERIE FOTO:


Fotomodelul Mădălina Ghenea şi actriţele de origine română Elsa Pataky şi Natalie Portman se regăsesc în topul celor mai dorite 99 de femei din lume, într-un sondaj realizat de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea se află pe poziţia a 87-a în Top 99 “Most Desirable Women in the World”.


Sofia Vergara, starul serialului “Modern Family”, care va împlini 40 de ani în luna iulie, ocupă prima poziţie în topul celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), alcătuit în fiecare an de site-ul AskMen.com. La realizarea acestui top au participat peste un milion de cititori. Pe poziţia a doua a topului din acest an s-a clasat modelul şi actriţa americană Kate Upton, iar podiumul a fost completat de actriţa Rooney Mara. Celelalte locuri din Top 10 au fost completate de modelul Miranda Kerr, cântăreaţa Nicki Minaj, actriţele Emma Stone şi Scarlett Johansson, starleta Kim Kardashian, cântăreaţa Rihanna şi fotomodelul sud-african Candice Swanepoel.


Mădălina Ghenea, românca din Slatina, pe locul 87


Încercând să răspundă la întrebarea “De ce se află Mădălina Ghenea pe locul al 87-lea?”, editorii site-ului AskMen.com îşi încep comentariul care însoţeşte fotografia fiecăreia dintre femeile incluse în acest top

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: