luni, 26 martie 2012

​AUDIO VIDEO Ioan Onisei, CNA: Nu sunt multumit de amenzile mici pe care un post generalist le poate recupera cu 2-3 calupuri de publicitate / E si datoria jurnalistilor sa se implice in asanarea audiovizualului

​AUDIO VIDEO Ioan Onisei, CNA: Nu sunt multumit de amenzile mici pe care un post generalist le poate recupera cu 2-3 calupuri de publicitate / E si datoria jurnalistilor sa se implice in asanarea audiovizualului: "In mod categoric, nu sunt multumit" de nivelul redus al amenzilor aplicate de Consiliul National al Audiovizualului, a declarat vicepresedintele CNA, Ioan Onisei, la Discutia de luni. El spune insa ca un proiect de modificare a actualei legislatii a audiovizualului nu modifica plafonul maxim al amenzilor, in conditiile in care politicenii probabil se gandesc la "ostilitatea pe care unele posturi de radio sau de televiziune ar avea-o fata de ei" daca ar initia o astfel de schimbare.
  • Ioan Onisei: Mai multi oameni ar trebui sa contribuie la asanarea spatiului audiovizual. Este in egala masura datoria CNA, datoria Parlamentului, dar si datoria jurnalistilor.

Niciun comentariu: